Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківську хлопець по велінню "з космосу" викрав і розбив "Хонду"

25 листопада 2010, 13:14
Дата ефіру/події: Четвер, 25 листопада 13:14

Викрав автомобіля, збив дитину й ледь сам не вбився. Так молодик в Івано-Франківську намагався втекти від інспекторів ДАЇ.

Пані Любов, власниця викраденої автівки, про пригоду дізналася від свого сина. Він лише на кілька хвилин зоставив машину без нагляду. А коли повернувся, застав на вулиці лише перелякану свою дитину.

Любов Кузенко, власниця викраденої автівки:

- Син вийшов з машини, дитина сиділа збоку. Пішов в банкомат зняти гроші. Підійшов якийсь незнайомий чоловік, сказав дитині: "Ти хочеш покататися?" Дитина налякалась, вискочила з машини, а він йому каже: "Позвони папе." Дитина вискочила, а він зразу сів за руль і рванув.

Справжні перегони за участі викраденої "Хонди" й шести патрульних авт бачили перехожі на вулицях вечірнього Івано-Франківська. Утікач вискочив на дорогу з одностороннім рухом. Урізався в кілька автівок, навіть покалічив дитину.

Іванна Стефуришин, мати постраждалого хлопчика:

- Я їхала, побачила, що мені на зустріч їхала "Хонда Акорд"темно-синього кольору. Побачила, що виїжджає на бордюр, і потім від одної машини почав плясати. Ну, я метр, максимум, що я могла втікти. І він вдаряється в оту сторону, отам, де сиділа дитина. Ну і дальше він поїхав по інших машинах. Забій коліна, ну, і психічно налякався сильно.

Ігор Дорош, заступник керівника відділу УДАІ м. Івано-Франківська:

- Ми переслідували його, він рухався на зустріч основному потоку транспортних засобів, розбив 6 автомобілів.

Вечірні перегони завершилися перемогою інспекторів. Затриманого водія зачинили в ізоляторі.

Василь Гультайчук, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:

- Він розповідає про зв'язок з космосом, начебто йому звідти надійшла інформація, щоб викрасти авто китайського виробництва, і на ньому він має їхати до Києва.

Міліціянти перевіряють, чи перебуває затриманий на обліку в нарколога і психіатра. Викрадачеві призначили психіатричну експертизу, щоб дізнатися, чи він осудний.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.