Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині затримали гвалтівника, якого ловили 5 років

26 листопада 2010, 14:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 листопада 14:22

Зґвалтування дитини в Запорізькій області. Збоченець перестрів дівчинку на дорозі, погрожуючи ножем, зґвалтував, потім пограбував. Злочинця затримали наступного дня. А ось ґвалтівника з Луганщини правоохоронці ловили 5 років.

П’ять років надії. Того страшного дня 2005-го року Ірина не забуде ніколи. Вона, як завжди, поверталася додому з роботи, йшла лісосмугою поблизу автовокзалу. Пригадує, краєм ока бачила, як її обігнав чоловік. Раптом він повернувся і вдарив жінку в обличчя рукою. Коли вона впала, перетягнув у кущі і зґвалтував. Потім убрався і пішов, проте ненадовго.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції:

- Пока девочка приводила себя в порядок, он опять вернулся, повторил надругательство над данной девчонкой.

Федір, затриманий:

- Это было в час дня на людном месте возле вокзала. Люди мимо ходили.

- Вы совершали половой акт при людях?

- Там не было никакого полового акта. Это ее слова. Она так хотела.

Двічі зґвалтована жінка одразу звернулася в міліцію. Свого кривдника описала точно. За портретом правоохоронці одразу впізнали чоловіка: він три дні як вийшов із в’язниці, відсидів за зґвалтування. Та після нападу на Ірину зник.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції:

- Он перекочевал с места на место. В ночное место он перекочёвывал от сестры к родителям. И все это время прятался по погребам, по посадкам, по сараям, но, видно, пришло время расплаты.

Ґвалтівника шукали 5 років. Спіймали - як приїхав до подруги сестри. Злочинець заховався під ліжком, прикрившись лахміттям. Коли його затримали й висунули звинувачення - він відповів: сама винна.

Федір, затриманий:

- Она сама виновата, она выпить захотела. Я ее не бил, я ее держал, чтобы успокоилась. Она меня дважды ударила булыжником по голове.

Тепер голову затриманому лікуватимуть у в'язниці. Часу на це буде вдосталь. Адже сидітиме за зґвалтування вже вдруге.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.