Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В одній з київських саун крім сутенерів та повій знайшли немовля

26 листопада 2010, 15:40
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 листопада 15:40

Врятували від сексуального рабства двох дівчат на Луганщині. На залізничному вокзалі затримали жінку, що намагалася вивезти за кордон для продажу сутенерам двох українських красунь. А у столичній сауні запопали навіть родинний підряд. Поки жінка інтимом розважала клієнтів, її чоловік доглядав немовля.

Про чергову сауну з незаконними послугами довідалися столичні правоохоронці. Влаштували засідку. Дочекалися партії повій, і гайда працювати. Та цього разу - несподіванка. Окрім сутенерів і повій у справі фігурує дитина.

Максим Апонюк, керівник управління ГУ міліції м. Києва:

- Затримано громадянина, який привіз повій в сауну для заняття проституцією з клієнтами. Також в ході огляду автомобілю, в якому знаходився вищезазначений громадянин, було виявлено малолітню дитину.

Сутенер із немовлям - дивно. Та це ще не все. Міліціянти запитали, чи знає мама маляти, де її крихітка. Таки знає. Горе ненька саме працювала в поті чола на родину.

Затримана:

- Меня задержали за то, что я выходила с сауны с подругой, где мы оказывали услуги за деньги.

Чоловік переконує: серце кров'ю обливається, як подумає, що його кохана з іншим виробляє. Та ради не було.

Затриманий:

- Я ждал свою жену под сауной и нянчил ребёнка, жена пыталась заработать на банку нутрилона для ребёнка, потому что у нас тяжёлое положение, я занимался, и никто денег не даёт.

Ще й на весілля потрібно заробити. Чоловік не вважає себе сутенером. Мовляв, тільки привіз кохану. Міліціянти іншої думки, або в нього амнезія, або не хоче пригадувати минуле.

Затриманий:

- Под моим началом никто не работал, это было один раз из-за кризисного положения.

Максим Апонюк, керівник управління ГУ міліції м. Києва:

- Організував цю діяльність, який раніше був засуджений, за цими статтями з 2007-го. Він буде заарештований зараз на даний час, будемо вирішувати питання про притягнення до відповідальності громадянина, а також його співмешканки за проституцію, а його - за організацію діяльності.

Тепер закоханим доведеться відкласти весілля. Щоправда, не на довго. Адже відповідальність за звідництво не жорстке. А за проституцію взагалі тільки штраф.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.