Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві дві подруги тортурами змусили дівчину викинутися з вікна

29 листопада 2010, 12:42
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 листопада 12:42

Знову жорстокість школярів. На Одещині однолітки після уроків так побили 9-річну дівчинку, що вона опинилася на лікарняному ліжку. А справжнє пекло влаштували двоє дівчат своїй подрузі в Полтаві. Дівчину били, різали склом, топили в туалеті. Вона ж цілувала мучителькам ноги й просила пробачити.

Оксана Москаленко, кореспондентка:

- Он де балкон, з якого вистрибнуло закатоване дівча. Метрів 15 висоти. Ще пощастило - впала на травичку. За крок - уже асфальт. Дівчина вижила, але і досі в комі.

З четвертого поверху 19-річна Ганна кинулася, бо вже не сила було терпіти знущання подруг. Однієї, з котрою мешкала, та іншої, котра прийшла в гості. Того вечора на столі в дівчат були пляшка горілки й пакет вина.

Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС України в Полтавській області:

- Звинуватили її в дрібних крадіжках і, коли прийшли напідпитку, вирішили провчити її. В азарті, в ейфорії помсти вдалися до жорстоких катувань.

Ганна вже й заснула, але п'яні подруги стягли з ліжка. Почали бити.

Затримана:

- Она с одной стороны, я с другой. Она коленом, а я, может быть, по голове.

Потім знову пили й під горілку вигадували, як би його дужче принизити подругу.

Затримана:

- Голову в унитаз. Она ногой держала, а я смывала бачок.

Мокре волосся по тому обрізали, сухе спробували підпалити, а воно не горіло. Дівчата швидко придумали нову забавку.

Затримана:

- Ми штурнули Аню з ніг, Юля сіла зверху, я не думала, що вона так зробить… Вона просто взяла кусочок скла і почала їй різати спину.

На закривавленій спині червоною фарбою для нігтів написали "тварь". А на стегні "сука".

Затримана:

- Вона терпіла, вона ставала перед нами на коліна, вона цілувала ноги нам, сказала, що все віддасть, що кається, що піде в церкву. А я кажу: "Як тобі взагалі не стидно після такого іти в церкву?!"

Знущалися цілу ніч. Близько восьмої ранку Ганна вирвалася з рук мучительок, побігла на балкон і вистрибнула. Першим її, вже непритомну, побачив мешканець сусіднього будинку.

Андрій, мешканець м. Полтави:

- Такое впечатление, что её били плёткой, хлыстом, какими-то розгами. И она была полностью обнажена.

Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС України в Полтавській області:

- Правоохоронці вже порушили кримінальні справи за ст. 120 - "доведення до самогубства" і ст. 127 - "катування". Триває досудове слідство. Дівчата знаходяться під вартою, дають свідчення, де детально розповідають, що саме робили, як знущалися над цією дівчиною. Правоохоронці чекають, що їй вдасться вижити, і вона дасть пояснення, про що ще мовчать на сьогоднішній день затримані особи.

Ганна в реанімації з численними забиттями й розривами внутрішніх органів. Її стан тяжкий і нестабільний. Жодних прогнозів медики не роблять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.