Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині дві циганки-аферистки виманювали гроші у пенсіонерів

29 листопада 2010, 17:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 листопада 17:30

45 тисяч гривень віддала шахрайкам мешканка міста Південного, що на Одещині. Троє жінок, назвалися працівницями кредитної спілки та запропонували бабусі легкий спосіб збагачення. Вона винесла з квартири всі гроші й віддала їх аферисткам. Крутійок, що одразу накивали п’ятами, шукають. Видурювали гроші в пенсіонерів і двоє шахрайок на Черкащині.

Марія Дмитрівна, мешканка с. Теолина:

- "Ви знаєте, хто ми такі?" Я кажу, не знаю. "Ми з совбезу, нас розіслали по селах сказати, що будуть гроші міняти".

Так почалася розмова вісімдесятирічної Марії Дмитрівни з двома смаглявками, що переступили порога її оселі. На вимогу гостей старенька мовчки дістала зі скрині чотири тисячі гривень, що берегла на похорон.

Марія Дмитрівна, мешканка с. Теолина:

- Складає гроші в газету, замотує, кладе в конверт, і каже: "Дивіться, бабко, я кладу ці гроші в конверт. Не зачіпайте, поки не прийдуть до вас міняти".

Жінки пішли, а бабуся поспішила поділитися новиною про обмін грошей із сусідкою. Та порадила не чекати, й одразу перевірити вміст конверта. Коли бабуня зрозуміла, що її ошукали - псевдосоціальні працівниці вже обробляли мешканців сусіднього села.

Яків Володимирович, мешканець с. Княжиків:

- Виніс я своїх дві тисячі, баба своїх дві триста. Вони щось там пишуть, але потім проходить час, мотає, мотає, скотчем замотує.

Після вистави пенсіонерів відрядили шукати документи.

Яків Володимирович, мешканець с. Княжиків:

- Пенсійні, каже, несіть книжки. Я пішов шукати книжки, і баба пішла шукати. Виходимо з книжками, а їх машина розвернулась і поїхала.

Спіймали зловмисниць аж у третьому селі. Під час затримання опору не чинили.

Вадим Печисюк, заступник керівника Монастирищенського РВ міліції:

- На даний час по даному факту порушена кримінальна справа за фактом шахрайства, і вказана особа перебуває під вартою, де вирішується питання про прийняття запобіжного заходу. Не виключено, що вказана особа вчиняла шахрайські дії на території інших областей.

Тепер обидві дами в СІЗО, сидітимуть, доки не пригадають усіх своїх подвигів. Якщо ви впізнали в них ваших кривдниць - негайно телефонуйте "102".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.