Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині вітчим поранив падчерку ножем, після чого повісився

3 грудня 2010, 16:15
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 грудня 16:15

У Червонограді вітчим поранив пасербицю ножем, і одразу потому вкоротив собі віку. Правоохоронці знайшли повішеного пенсіонера на залізничному мості.

Що стало приводом до фатальної сварки - пані Інна й не згадає. Каже, щось несуттєве - адже вітчим, коли випивав, любив поскандалити. Була 10-та ранку, і жінка якраз поралася на кухні. Намагалася уникнути суперечки та не вийшло.

Інна, постраждала:

- Потім поніс лайливі слова в мою адресу, я як, у відповідь, може, й не мовчала. Просто мені було обідно. І він схопив ножа, мені нікому було оборонитися. Я сама оборонялася. Він мене чуть-чуть тільки чиркнув, і я в кімнату сховалася.

Ніж лише подряпав руку, та жінка злякалася і кинулася викликати міліцію. Почувши телефонну розмову, вітчим пішов з дому. Правоохоронці знайшли бешкетника, та було запізно - він уже сам покарав себе.

Андрій Фарина, слідчий Червоноградського МВ міліції:

- Працівниками міліції було встановлено, що даний громадянин закінчив життя самогубством, а саме - повісився на мості.

Шістдесятирічний чоловік повісився на залізничному мості неподалік свого дому. Навіть в останні миті життя його "порадницею" була оковита.

Андрій Фарина, слідчий Червоноградського МВ міліції:

- Біля трупа знаходилася пляшка горілки ємністю півлітра. Була надпита, тобто даний громадянин перш ніж повіситися, скорше за все, вживав алкоголь.

Пані Інна вітчима жаліє, каже, людиною був хорошою. Та й стосунки їхні були теплими. Але не тоді, коли випивав.

Інна, постраждала:

- Він не пив, коли пенсія закінчувалася. В ті дні він прекрасна людина взагалі був. А пенсія починалася - і все, в нього друзі.

Загиблий колишній гірник. Шахтарської пенсії розміром півтори тисячі гривень, зазвичай вистачало на кілька днів пиятики. Того трагічного ранку гроші якраз закінчилися, розповідає пасербиця. Тож, що коїлося в голові самогубці, який не просихав уже 4 дні поспіль, можна лише здогадуватися.

Андрій Фарина, слідчий Червоноградського МВ міліції:

- Можливо, подумав, що міг нанести якісь їй тілесні ушкодження серйозні. Можливо, злякався.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.