Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині спіймали 60-річного гвалтівника

6 грудня 2010, 10:37
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 грудня 10:37

Шістдесятилітнього збоченця впіймали на Прикарпатті. В одному з райцентрів чоловік намагався зґвалтувати неповнолітню дівчину. Та зловмисника злякали перехожі.

Три роки тому на Львівщині ґвалтівник таки довів справу до кінця - позбиткувався з дівчинки. Відтоді його шукали міліціянти. Цього разу йому перешкодили. Крики жертви почуло двоє жінок, які саме йшли пустирем на околиці райцентру.

Свідки:

- Він підняв голову, подивився, що ми направляємося до нього. Скочив і почав бігти. Моя подруга побігла за ним. Ми побачили, що ми встигли. Дівчина дуже плакала. Вона була дуже налякана.

Жінки здійняли галас, і зловмисник кинувся навтіки. Чоловік заховався в одному з приватних обійсть, там його і знайшли. Батьки постраждалої, на щастя для ґвалтівника, прибули на місце дещо пізніше за правоохоронців.

Олександр Чабан, керівник Тлумацького РВ міліції:

- Він пояснював, що зустрів давнього друга. З ним випив, і його потягнуло на такі дії. Хоча, я думаю, що це обман. Він знав, що він робить, і свідомо йшов на такі діяння.

60-літній плейбой, інтелігентного вигляду, одружений. Має дітей та онуків. Він легко входив у довіру, чим користувався під час своїх злочинів. Тепер пенсіонер-ґвалтівник чекатиме на суд за ґратами. Під конвоєм його доправили в львівське СІЗО.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.