Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині колишній в'язень зарізав сироту за відмову від інтиму

8 грудня 2010, 13:09
Дата ефіру/події: Середа, 8 грудня 13:09

Тюряжник зарізав сироту, бо не погодилася на інтимну близькість. Підстеріг жертву біля гуртожитку, спочатку просив зробити ремонт, а потім запропонував секс. Дівчина відмовилася, й за це поплатилася життям.

Першими вдарили на сполох викладачі.

В'ячеслав Любченко, заступник керівника Ясинуватського МВ міліції:

- Поступило сообщение от администрации 24 училища города Ясиноватой о том, что пропала девушка: возраст - 18 лет, местонахождение неизвестно, занятия не посещает. Были сразу приняты неотложные меры по установлению местонахождения ее. Отрабатывались все возможные версии.

Шукали студентку майже місяць, а знайшли вже мертвою в посадці. Правоохоронці спіймали вбивцю вже за 4 дні. 43-річного чолов'ягу бачили поблизу гуртожитку, він запрошував дівчат до власної оселі зробити ремонт. Лише за одне пофарбоване вікно обіцяв 150 гривень. Так заманив і цю студентку.

Затриманий:

- Я её сперва попросил, чтобы она поклеила обои и покрасила окно, и я тебе заплачу. Она посчитала, что мало, "я не хочу".

Тоді запропонував секс, та й на це почув відмову. Розлючений колишній тюряжник витягнув ножа й жорстоко розправився з дівчиною. Завдав їй 7 ножових поранень. Правоохоронці з'ясовують: чи ґвалтував чоловік жертву.

Затриманий:

- Она была одетая, собралась уходить, я в этот момент за ней последовал. А на кухне лежал нож, и всё.

Позбавлявся тіла й доказів уночі. Перевозив усе в мішку велосипедом.

В'ячеслав Любченко, заступник керівника Ясинуватського МВ міліції:

- С наступлением темноты он надел на нее мешок, погрузил на принадлежащий ему велосипед и вывез. Расстояние около одного километра от его дома до места обнаружения трупа.

За жорстоке вбивство затриманому загрожує ув'язнення на термін від 7 до 15 років. Якщо експерти доведуть, що дівчину ще й зґвалтовано,- судитимуть і за іншою статтею.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.