Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму батьки 10-річного хлопчика самостійно спіймали педофіла

9 грудня 2010, 15:33
Дата ефіру/події: Четвер, 9 грудня 15:33

У Черкасах чоловік упродовж двох років розбещував школярів. Він пропонував дітям добре відпочити, потім давав їм алкоголь і завозив до власної фотостудії. Серед постраждалих як дівчатка, так і хлопчики. Загальна кількість розбещених дітей - 29 осіб. Затримали педофіла і у Криму. У парку він намагався зґвалтувати десятирічного хлопчика.

30-річний одесит лікувався в одному з сацьких санаторіїв. Гуляючи парком, на дитячому майданчику примітив 10-річного хлопчика, підійшов до дитини й запропонував їй 50 гривень. Сказав, потрібна допомога.

Ділявер Халілов, старший слідчий Сацького МВ міліції:

- Завёл его в заброшенное здание, где начал совершать в отношении его развратные действия, оголяя половые органы, и т.п.

Перелякана дитина змогла втекти від збоченця, одразу розповіла все батькам. Проте вони в міліцію не звернулися. Тато вирішив сам вистежити негідника.

Ділявер Халілов, старший слідчий Сацького МВ міліції:

- Поэтому четыре дня отпускал гулять мальчика по парку. Но все эти 4 дня с утра до вечера за ним следил, чтобы выследить подозреваемого.

Педофіл на таку принаду клюнув. Та ще й досить спритно: батьки навіть не помітили, як зник їхній син.

Людмила, мати хлопчика:

- Мы кинулись в парк, хорошо, где заброшенный птичник, услышали, что ребенок кричит, муж зашел туда. У дитя штаны сняты были, у того штаны и трусы. Хотел изнасиловать ребенка.

Шоковані побаченим батьки дитини накинулися на збоченця, він намагався вирватися, кусався. Скрутити педофіла допомогли перехожі. За кілька хвилин прибула міліція.

Ділявер Халілов, старший слідчий Сацького МВ міліції:

- По данному факту было возбуждено уголовное дело по факту попытки совершения развратных действий, а также удовлетворения половой страсти неестественным способом в отношении малолетнего.

Слідчі з'ясували: затриманий за місцем мешкання в Одесі перебуває на обліку в лікаря-психіатра. Чи покарають його - буде відомо за результатами психіатричної експертизи. Натомість нажаханий хлопчик оговтується від шоку.

Людмила, мати хлопчика:

- Вот уже почти месяц он на улицу не выходит вообще гулять, вот только в школу со школы, так сидит дома.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.