Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Броварах у розважальному центрі охоронці регулярно б'ють відвідувачів

10 грудня 2010, 14:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 грудня 14:27

Побиття людини у розважальному центрі у Броварах. Тамтешні клієнти отримують не лише заряд позитивної енергії, а вряди-годи - дістають травми. Таку послугу задарма надають місцеві охоронці.

Тридцятитрирічний Микола про розваги тепер не думає. Під час походу до розважального центру втратив здоров'я. Каже: відпочивали з приятелем, чаркувалися. Таких було десятки. Але охоронцям чомусь не сподобалися саме вони.

Микола Вакулін, постраждалий:

- Меня попросили стать к стенке, руки поднять, как преступнику. Я развернулся, говорю: "За что?" В это время идет удар, я приседаю, потом Сергею ударили, он упал, его пнули несколько раз ногами. Признаюсь, я был выпивший, но это не давало им повода наносить такие технические удары.

- И чем закончилось?

- Нам сказали: "Ребята попали под раздачу, ничего страшного. Открыли двери, и мы ушли".

Зіпсований настрій - то не єдине лихо. Вранці Микола не зміг встати. Тіло боліло. У грудях пекло. За годину чоловік лежав на лікарняному ліжку.

Дмитро Мясніков, лікар-хірург:

- Було виявлено закрите ушкодження грудної клітки, перелом одного ребра, і розрив легені. Було надано медичну допомогу, виконано відеооперацію, задерновано плевральну порожнину.

Дружина ж постраждалого поскаржилася до міліції і прокуратури. Правоохоронці поки що не багатослівні.

Едуард Остапенко, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Ми отримали інформацію про те, що відбулася бійка в одному з розважальних комплексів Броварів. Зараз збирається інформація з приводу цього для прийняття рішення.

Микола - не перша жертва свавілля охоронців розважального центру. Ілля досі пам'ятає як відгуляв ювілей фірми. Його побили, ще й забрали гроші. Тоді кримінальну справу порушили, але жодного охоронця не покарали.

Ілля, постраждалий:

- Мы не питаем иллюзий, что кто-то будет наказан. Милиционеры, которые занимались делом, признавались мне честно, что они сами боятся. Не для протокола мне говорили, что с них так же само смеются, издеваются охранники клуба.

Після відпочинку в цьому закладі до лікарні потрапив й Андрій. Хлопець спостерігав за друзями на картингу й вийшов на місток. На думку охоронця, це було меганахабством.

Андрій, постраждалий:

- Они меня скрутили под руки так, что я был лицом в пол. Руки подняли вверх и потащили меня. Куда потащили - я не видел, видел только пол. Затащили в какое-то подсобное помещение. Их было уже шестеро, и начали бить. Били так, что я падал, вставал, падал, вставал.

Ті самі охоронці відлупцювали й Євгена. Чоловікові зламали носа, наставили синців. Провина лише в тому, що каром двічі врізався у відбійника, а по тому сперечався з охоронцем. Били, каже, втрьох.

Два роки поспіль керівник охорони терміналу не бажає спілкуватися з журналістами.

Керівник охорони терміналу:

- Уберите, пожалуйста, эту штучку, зачем вы меня снимаете?

- А можно начальника вашей службы?

- Можете пройти к администрации и поговорить, пообщаться.

- А сюда можно его вызвать?

- А чего он должен к вам идти? Так идите и общайтесь, только без камеры.

- А чего без камеры?

- Здесь нужно разрешение брать на видеосъемку, это частная территория.

Державна служба охорони контролює діяльність приватників. Там кажуть, до них нарікань находить небагато. Бо крім порушення кримінальної справи слід вимагати перевірки роботи таких структур. Два звернення - і фірма втрачає ліцензію.

Вадим Зінченко, керівник відділу УДСО ГУ міліції м. Києва:

- Якщо єсть заява чи повідомлення про такі порушення, і конкретно вказано факт порушення ліцензійних умов підприємством, то це є підстави для перевірки підприємства на дотримання ним ліцензійних умов.

Постраждалі сподіваються, що правоохоронці таки вгамують охоронців. Адже вони, фактично, перетворюють клієнтів на тренажери для відпрацювання бійцівських навичок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
И так будет везде-там где бандитов возьмут на работу охранниками.
Охранников-на нары.
Иван 05.02.2011, 16:16 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.