Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині п'яний чоловік підпалив міліціонера

13 грудня 2010, 16:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 13 грудня 16:46

Мешканець Хмельниччини підсмажив міліціянта. П'яний чолов'яга посварився з дружиною і пообіцяв спалити квартиру. Жінка викликала правоохоронця. Коли він спробував вгамувати пияка, той облив візитера бензином і підпалив.

Кожен міліціянт розуміє, що його робота небезпечна. Кулі, ножі - то найгірше, що може статися. Так думав і хмельницький дільничний. До того, як його ледь не підсмажили. Правоохоронця викликали вгамувати чоловіка, що сварився. П'яний господар погрожував дружині спалити помешкання.

Юрій Дмитрук, дільничний інспектор Нетішинського МВ міліції:

- В руках у нього була пластикова бутила з бензином та запальничка. Підпаливши себе, полум'я перейшло на мене. Намагаючись забрати пляшку, полум'я розповсюдилося на лінолеум та двері.

Усе сталося миттєво, пригадує Віталій. У нього перед очима керівник спалахнув, мов смолоскип. Охоплені полум'ям чоловіки штовхалися й далі.

Віталій Бабійчук, помічник дільничного інспектора Нетішинського МВ міліції:

- Я кинувся туди, зняли з інспектора бушлат, зняв з себе форменний одяг, бо почав тушити дільничного. Фуражка, бушлат горіли, та голова громадянина палала.

Дивні звуки в коридорі почув сусіда. Гадав, молодь пиячить. Хотів дати прочуханки.

Юрій Васильович, сусіда:

- Чую сильний стукіт, грохот і крики. Підбігаю до дверей, коли вибігаю, із щелей дим на мене. Відкриваю - на мене пламя.

Вогонь загасили ще до приїзду рятувальників. Постраждалих палія й міліцінта ушпиталили. Підозрюваному дісталося найбільше.

Олександр Гринчук, заввідділу Хмельницької обласної лікарні:

- Пацієнт до нас потупив у стані середньої важкості з опіками обличчя і шиї, тулуба і дихальних шляхів легкого ступеня. В нього були, крім того, ще проблеми з опіками дихальних шляхів.

Медики прогнозують швидке одужання й виписку. Прокуратура віщує ще й покарання.

Лілія Коцюк, прес-секретар прокурора Хмельницької області:

- Прокуратура порушила кримінальну справу відносно місцевого жителя за частиною другою статті 34 5 та ч. 2 347 ст. ККУ, тобто, за умисні тілесні ушкодження міліціонеру та пошкодження його майна.

Утім, чи потрапить бешкетник за ґрати - ще невідомо. Після інциденту йому стався психічний розлад. Пацієнта терміново перевели до психіатричної лікарні. Тепер медики з'ясовують, чи він осудний.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.