Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині водій хлібовоз пограбував самого себе

14 грудня 2010, 15:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 грудня 15:12

Пограбував сам себе, та ще й поскаржився міліції. Так ошукати всіх довкола спритний прикарпатець не зміг. На горе-актора, замість сцени, чекає в’язниця.

За мною стежили, потім напали й пограбували - з такими словами звернувся до міліції 20-річний парубок. Каже, троє невідомих притисли його автомобілем, пирснули в обличчя з газового балончика й забрали понад 5 тисяч гривень. Молодик повідомив навіть номерні знаки машини, в якій були кривдники.

Іван Мандзюк, керівник Богородчанського РВ міліції:

- Він назвав автомобіль "Шкода Октавія" сірого кольору, АТ 1849 АТ, який, якоби, його підрізав і змусив зупинитися. По нашим даним, такого автомобіля в природі не виявилося. При цьому він ще сказав, що цей автомобіль переслідував його ще від с.м.т. Солотвино. Але у нас там встановлені відеокамери. То проїзд цієї машини зафіксовано, а "Октавії" - не зафіксовано.

Під час розслідування правоохоронці з’ясували: ніякого нападу не було. Водій хлібовоза вигадав історію, аби привласнити чужі гроші.

Затриманий:

- Мені потрібні були гроші. Щоб вдітися, їсти, жити. Я зараз з дівчиною живу.

Тепер, кажуть у міліції, вигадник певний час житиме без дівчини. Гроші молодик заховав у лісосмузі - запхав їх до рукавиць і присипав снігом. Мав намір забрати здобич пізніше. Тепер вирішують питання про притягнення спритника до кримінальної відповідальності.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.