Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернівецькій області легковий автомобіль "Део" зіткнувся з локомотивом

17 грудня 2010, 12:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 грудня 12:07

Знову аварія на залізничному переїзді. Сталася вона в Чернівецькій області. Легковий автомобіль "Део Сенс" зіткнувся з маневровим локомотивом. 28-річний водій автівки потрапив до лікарні зі складними травмами.

Водій "Деу" не зважав ані на звукові, ні на світлові попередження - виїхав на залізничний переїзд просто перед потягом. Машиніст локомотива з 20-річним стажем ту ніч згадує неохоче.

Микола Григоряк, машиніст:

- Він швидкість зменшував. По всіх признаках, він мав би зупинитися, але цього не відбулося, він їхав дальше. Ми застосували гальмування, але з тим, що швидкість була, і вага локомотива, це вам не автомобіль, уникнути не вдалося зіткнення, і він постраждав.

На переїзді, де сталося зіткнення, немає шлагбаума. Працівники лінійного відділу міліції кажуть: потреби не було, адже досі тут не було жодної аварії.

Микола Гуцуляк, керівник ЛВ міліції станції Чернівці:

- Водій автомобіля "Деу Сенс" допустив зіткнення з залізничним тепловозом, внаслідок чого вийшла з ладу гальмівна система тепловоза, і машиніст був змушений використати ручне гальмування. Не вдалося запобігти цьому зіткненню, тому тепловозом автомобіль був протягнутий по залізничній колії протягом 450 метрів.

Водієві-порушникові 28 років. Нині він в Кіцманській районній лікарні. Медики оцінюють його стан як критичний, адже дістав украй тяжких травм.

Мирослав Заліщук, співробітник Кіцманської районної лікарні:

- З діагнозом "поєднана залізнодорожна травма, закрита черепно-мозкова травма, мозкова травма, перелом склепіння черепа з переходом на основу, забій головного мозку важкого ступеню, мозкова кома. Контузійний розрив правої легені, травматичний шок третьої ступені.

Постраждалий і досі не прийшов до тями. Лікарі запевняють: роблять усе можливе, аби допомогти чоловікові.

Василь Андроник, завідувач відділення Кіцманської районної лікарні:

- Прогнози не можемо давати, тому що я вже говорив сьогодні, стан хворого критичний. До тями він не приходив, на подразники не реагує, знаходиться на штучній вентиляції.

А правоохоронці, тим часом, з’ясовують усі деталі цієї трагедії. Тривають й експертизи, які мають показати, чи був водій напідпитку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.