Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві хлопець пограбував свого колишнього коханця

28 грудня 2010, 15:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 грудня 15:40

Кохання, зрада, помста. У кримінальних справах злочин через ревнощі - не рідкість. Та цього разу Миколаївським правоохоронцям довелося розбиратися в незвичному випадкові. Коханцями виявилися чоловіки, а коли один знайшов собі іншого друга, зраджений молодик кинувся до невірного, але не битися, а… грабувати.

Від кохання до в'язниці - два тижні! Рівно стільки протрималися стосунки 20-річного Едуарда та на сім років старшого Сергія. Познайомилися молодики через Інтернет. Перша тепла зустріч - і майже щоденні посиденьки до світанку. Хотів було юнак, як завжди, запросити додому свого старшого друга, та на дзвінок відповів уже інший чоловік.

Затриманий:

- Взял трубку его друг, и начал говорить, что это не он, ты не туда попал. Я говорю, дай мне человека. Он бросал трубку, я два раза звонил. И такое: "Не звони больше".

Молодик одразу вирішив навідатися до зрадника. Покликав на підмогу товариша. Дорогою месники склали план: невірного пограбувати. Зайвих слів не витрачали - красномовнішим був пневматичний пістолет.

Олександр Покітко, керівник Заводського РВ міліції:

- Наш потерпевший находился вместе со своим другом, распивали спиртные напитки. Позвонили в дверь. Наш потерпевший попросил товарища открыть двери, и сразу же вошел на кухню товарищ увидел пистолет, был направлен пистолет на кухне, где сразу все и произошло.

Ані з'ясування стосунків, ані бійки. Власника оселі та його гостя грабіжники посадовили на стільці. Довго квартирою не нишпорили, зібрали, що спало на око, - шкіряну сумку, гаманець, ноутбук та мобільного телефона. Та швиденько забралися геть.

Затриманий:

- Купили продукты, пиво взяли, сигареты, поднялись ко мне домой, потом моя девушка подъехала. И все, мы находились весь вечер дома. Ну, сидели за компьютером, сидели, играли.

Вже зранку по душі розбійників прийшли правоохоронці. На появу міліціянтів хлопці не очікували, але одразу в усьому зізналися. Та версія про пограбування лише заради помсти слідчих не переконала.

Олександр Покітко, керівник Заводського РВ міліції:

- Не работающие, семьи не особо благополучные, без большого достатка, поэтому, скажем так, тоже искатели легкого заработка.

Заробити молодикам вдалося небагато - у чужому гаманці знайшли лише 80 гривень. Їх одразу і проїли. Вкрадені речі тепер повернуться до власника, а нічним нападникам - дорога за ґрати.

Затриманий:

- Ну, как-то не подумали об этом. Собрались и пошли. Как-то не знаю. Мне просто не понравилось, как он общался со мной, и мне чего-то мысль пришла в голову… Не знаю.

Розбиратися у своїх почуттям і вчинках у молодиків тепер часу вдосталь. За розмахування пістолетом у чужій оселі доведеться відсидіти від 7 до 12 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.