Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині хлопець викрав покататися пожежну машину

5 січня 2011, 10:32
Дата ефіру/події: Середа, 5 січня 10:32

Безкрає засніжене поле, і мчить ним потужний червоний автомобіль. Це не романтика, а кримінал. На Сумщині парубок викрав із сільського депо пожежну машину.

Оксана Москаленко, кореспондентка:

- Більша за позашляховика, червоніша за "Феррарі" - пожежну автоцистерну захотів у подарунок на Новий рік 20-річний парубок з села Юр'їво.

По подаруночка прийшов близько другої ночі.

Олександр Любченко, старший дільничний інспектор:

- Вот находится дверь в пожарное депо. Здесь находился навесной замок. Была у него с собой монтировка, он взломал замок и попал в помещение к пожарному автомобилю, вот сюда.

Ключі знайшов у салоні. Автоцистерна стояла готова до роботи: з водою і повним баком палива. Вистачило б і до Росії доїхати.

Затриманий:

- Зачем угнал? Хотел прокатиться и назад поставить машину. Застрял в сугробе, не смог выехать. Машину бросил и ушел от нее, спал под деревом.

Сільський голова каже: ця пожежна машина - на троє сіл. А тут ще й новорічні свята - до лиха недалеко.

Микола Цапенко, Юр'ївський сільський голова:

- Мало, яке ЧП зараз в селі… Мені, конечно, було дуже неприємно, і я даже не думав, хто це вкрав.

Кинулися наздоганяти злодія. Автоцистерну побачили в кучугурі снігу кілометрів за п'ять від села. Водія при кермі не було.

Микола Цапенко, Юр'ївський сільський голова:

- Десь за кілометр од машини ми знайшли його, саме пройшов сніг і ми по свіжих слідах його знайшли. Сидів під обочиною - сховався, думав, ми його не знайдем.

Як угледіли зловмисника, за голову схопився вже водій автоцистерни. Пожежний транспорт викрав місцевий нероба, який навіть не має водійського посвідчення.

Василь Тимошенко, водій:

- Состояние шоковое - угнали машину! Ничего себе! Ни разу не ездил на машине, не имеет представления, как-то же завел, как-то же поехал!

Оце справжній новорічний подарунок - і сам уцілів, і цистерни не розбив. На цьому дива для парубка скінчилися - опинився в ізоляторі.

Олександр Любченко, старший дільничний інспектор:

- Ранее судимый, отбывал меру наказания в местах лишения свободы. Сейчас решается вопрос о возбуждении уголовного дела, но какой срок - решит судья.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.