Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Одеський "Отелло" покінчив із суперником, а потім застрелився сам

6 січня 2011, 10:31
Дата ефіру/події: Четвер, 6 січня 10:31

Фонтан ревнощів призвів одразу до двох смертей в Одесі. Через нерозділене кохання чоловік позбавив життя суперника, а потім - укоротив віку собі. Тож жінка, на яку претендували двоє, залишилася сама.

Трагічні події відбувалися вночі на старому одеському подвір’ї на вулиці Базарній. У гості до коханої навідався її колишній друг із Санкт-Петербурга. Застав там нового кавалера й викликав його на розбірки.

Олександр, мешканець м. Одеси:

- Говорят, что они что-то поспорили там во дворе, застрелил сначала его, а потом сам застрелился. Больше ничего, даже не в курсе. "Беркут" приезжал, следователи были, машин 20, говорят, на месте. Больше ничего не знаю. Говорят, что это произошло в час ночи и до четырех они были здесь.

На місці злочину стражі порядку застали страшну картину: двох мертвих чоловіків 48-ми та 42-х років. Тут-таки знайшли вогнепальну зброю.

Юрій Антонов, керівник відділу Приморського РВ міліції м. Одеси:

- По месту был изъят пистолет иностранного производства, 9 миллиметров, 2 пули, 7 гильз, а также 2 патрона калибра 9 миллиметров. В беседе с гражданкой Сусловой было сказано, что Бойко при жизни не раз высказывал мнение, что покончит жизнь самоубийством, потому что ее любил, беззаветно, она на его ухаживания не отвечала.

З’ясувалося, що спочатку "Отелло" двома пострілами смертельно поранив суперника. Після того повернувся до коханої з докорами, мовляв, вона в усьому винна. Потім вийшов надвір і двічі вистрілив собі в серце. На місці злочину знайшли й передсмертну записку самогубці.

Юрій Антонов, керівник відділу Приморського РВ міліції м. Одеси:

- На данный момент проверяется законность нахождения гражданина Бойко в Одессе, проводятся следственно-оперативные мероприятия, направлены на экспертизу пистолет, который изъят, гильзы, патроны, на принадлежность, что это за оружие, травматическое либо переделанное боевое.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.