Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Охоронці київського залізничного вокзалу згвалтували 46-річну жінку

10 січня 2011, 13:19
Дата ефіру/події: Понеділок, 10 січня 13:19

Охоронці київського залізничного вокзалу зґвалтували пасажирку. Таке троє сек'юріті скоїли після святкування новорічних свят. Напилися й закортіло кохання. Чим воно закінчилося?

Зґвалтована прийшла до міліціянтів уранці. Правоохоронцям жінка розповіла приголомшливу історію.

Юрій Шморгун, керівник карного розшуку ЛВ міліції на станції "Київ-Пасажирський":

- Находилась на вокзале, не успела на метро, и задержалась на вокзале, заснула на лестнице, так как там было теплее, чем на вокзале. И к ней подошли три человека, затащили её на лестницу, где в извращённой форме её изнасиловали.

Міліціянти кинулися шукати кривдників. Запідозрили працівників вокзалу. Адже сорокашестирічну жінку скривдили у службовому приміщені терміналу. За кілька годин ґвалтівників затримали.

Юрій Шморгун, керівник карного розшуку ЛВ міліції на станції "Київ-Пасажирський":

- Данные лица - работники одной охранной фирмы, которая обслуживает вокзал. Совершенно во всем сознались.

Молодики звинувачують у всьому чотири пляшки шампанського і два літри горілки. Кажуть, від такого міксу дах знесло. Закортіло кохання. Один пригадав, що бачив у переході жінку. Коли прийшли, вона спала.

Підозрюваний:

- Начали будить, подымать, бить по лицу. Она говорит: "Не бей, я всё сделаю," - и начала всё делать. Я её разбудил, спустил вниз, раздел и изнасиловал. Потом я пробовал, но она меня не возбудила, и у меня ничего не вышло.

Нині проти підозрюваних порушили аж три кримінальні справи. Тепер їм загрожує ув’язнення на термін від семи до дванадцяти років. Міліціянти кажуть, злочин тяжкий і каяттям не зарадиш.

Підозрюваний:

- Очень сожалею, очень-очень. Я просил у потерпевшей прощения, у судьи, у прокурора. Очень сожалею. Я с 13 лет обеспечиваю всю семью, сам пошёл в армию, сам купил машину. Никогда меня милиция не забирала.

Слідчі готові передати справу до суду. Нині з'ясовують, чи не скривдили горе-охоронці ще когось.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.