Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Черкасах ревнивий батько вбив суперника в дитячому садку

12 січня 2011, 11:35
Дата ефіру/події: Середа, 12 січня 11:35

Ревнощі, непорозуміння, нерозважливість і, як наслідок, трагедія. Надзвичайний випадок стався в черкаському дитсадку. Двоє чоловіків не змогли поділити жінку й дитину. Обидва прийшли забирати із садка малого, й почали сваритися. Просто в дитячому закладі один чоловік зарізав іншого.

Сімейна ідилія молодої пари розвіялася з народженням сина. Одразу й розлучилися. Жінка з немовлям було розпочала нове життя. У дитини з'явився інший, названий тато. Але колишній голова родини ніяк не здавався. Зустрівшись на порозі дитячого закладу, чоловіча розмова обох батьків несподівано вибухнула. За мить до садочка вже мчала "швидка" і міліція.

Ірина Тихомирова, лікар швидкої допомоги:

- Був отриманий виклик, причина виклику була - ножове поранення.

Кілька колотих ран у серце. За життя постраждалого спочатку боролася медсестра садка, але за кілька хвилин він помер. Прибулі на місце лікарі швидкої лише констатували смерть. Вирахували вбивцю міліціянти одразу - про напружені стосунки двох татусів розповіли виховательки. Підозрюваного правоохоронці заскочили вдома.

Павло Ільченко, співробітник Черкаського МВ міліції:

- Ми зайшли в під'їзд, один з колег піднявся ліфтом до дев'ятого поверху, і спускався донизу, ми піднімалися сходами доверху. Піднявшись до п'ятого поверху, ми помітили невідомого громадянина, який, помітивши нас, намагався зникнути, після чого був нами затриманий.

Вже в чистому одязі і без ножа. Затриманого повернули на місце злочину. Той спочатку наче і не розумів, що сталося, і події не драматизував - звичайна бійка двох чоловіків через ревнощі.

Затриманий:

- На почве ревности подрался.

- А в результате что?

- Ну, в результате что, не видите? Милиция задержала.

- По поводу драки вас задержала?

- Ну, да.

- Больше ничего?

- Ну, а что еще?

Криваві відбитки пальців і черевиків. Вже під тиском цих доказів чоловік зізнався. Але одразу запевнив: був змушений захищатися.

Затриманий:

- Ну пришел ее мужчина, начал бить меня по лицу. Запретил мне видеться с ребенком, с моим ребенком. Вот и получилась драка.

Переконував міліцянтів: він сумлінний громадянин, і закону ніколи не порушував. Та цю інформацію правоохоронці швидко спростували. У в'язниці ревнивий батько вже сидів.

Павло Ільченко, співробітник Черкаського МВ міліції:

- Як пізніше було вияснилось, даний громадянин був причетний до підрізу по вулиці Гоголя. Раніше судимий за грабіж, після чого даний громадянин був доставлений до райвідділу для вирішення питання по суті.

Від семи до п'ятнадцяти років, на скільки цього разу чоловік потрапить за ґрати - вирішуватиме суд. Тепер він відповідатиме за навмисне вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.