Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Квентін Тарантіно та "CSI: Лас-Вегас" на НТН

13 січня 2011, 13:39
Дата ефіру/події: Четвер, 13 січня 13:39

У неділю, 23 січня, о 21:00 спеціально для шанувальників серіалу "CSI: Лас-Вегас" телеканал НТН покаже двосерійний епізод під назвою "Серйозні небезпеки", знятий визнаним кіно-майстром Квентіном Тарантіно.

В оригінальному телевізійному показі дві серії епізоду були названі Volume 1 і Volume 2, як нагадування про популярну роботу режисера - картину "Убити Білла".

"Серйозні небезпеки", безумовно, виділяється із загального стилю серіалу, завдяки чому в США він навіть був випущений на DVD у вигляді окремого видання.

За цю роботу Квентін Тарантіно номінувався на премію "Еммі" як кращий режисер драматичного телесеріалу. А американську прем'єру цього епізоду на каналі CBS одночасно дивилося 40 мільйонів телеглядачів.

Дивіться двосерійний епізод "Серйозні небезпеки" серіалу "CSI: Лас-Вегас" у неділю, 23 січня, о 21:00 на телеканалі НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.