Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську шахрайки виманили у пенсіонерки 57 тисяч гривень і коштовності

20 січня 2011, 14:02
Дата ефіру/події: Четвер, 20 січня 14:02

57 тисяч гривень та золоті прикраси віддала луганська пенсіонерка за зняття з себе причини. Поки бабця виконувала всі магічні дії, незнайома знахарка зникла.

Бабу Катерину двоє жінок зустріли біля під'їзду. Пенсіонерка якраз ішла до крамниці. Загомоніли. Слово по слову, й одна з незнайомок сповістила старій страшну новину.

Катерина, постраждала:

- Говорит: "Вы знаете, у вас кто-то кровный больной у вас? Причем, сильно. Вас в течении трех дней ждет покойник. Вам нужно обратиться к экстрасенсу".

Аби екстрасенса довго не шукати, запропонувала свої послуги. Аби діяла магія, сказала, що пенсіонерка має взяти в оселі всі наявні гроші та золоті прикраси. Бабця винесла 57 тисяч гривень та коштовності. Псевдопровидиця все це взяла для обряду й відрядила стару... на перехрестя.

Катерина, постраждала:

- "Идите, пройдите три перекрестка вместе. Потом каждая три перекрестка по одной". Потом, когда прошли по перекрестку - думаю, что-то здесь не то.

Коли бабця повернулася, провидиці вже й слід запав. Вона прихопила з собою не лише гроші та золото, а й гаманця та пенсійне посвідчення. Знахарка обіцяла все це повернути наступного дня. Утім, не прийшла, й стара звернулася в міліцію. Жінок, що обшукали пенсіонерку, шукають. Оперативники певні: шахрайки знову вийдуть промишляти.

Леонід Пантикін, керівник підрозділу Артемівського РВ міліції м. Луганська:

- Если вам кто-то предложит снять порчу, либо сглаз, либо что-то еще - позвоните в милицию по номеру "102", и милиция отреагирует на данное преступление.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.