Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Суд засудив прикордонника, який збив у серпні трьох дівчаток, до 7 років ув'язнення

20 січня 2011, 14:18
Дата ефіру/події: Четвер, 20 січня 14:18

Сім років ув'язнення дістав прикордонник, що в серпні торік власним авто збив чотирьох дівчат: 12-річна Женя загинула, її приятельок лікують і досі.

Дарка, постраждала:

- Без звука сбила на большой скорости, и в забор впилялась. И всё. Помню все частями.

- А что помнишь?

- Помню то, что Таня на заборе висела, машина в стороне стояла.

Це інтерв'ю Дарка дала одразу після страшної дорожньої аварії, в яку потрапила разом із трьома приятельками. 17-го серпня 2010-го дівчата вийшли прогулятися. Просто на тротуарі їх збила "Лада-Пріора". При кермі сидів п'яний прикордонник. Наймолодша з подруг, 12-річна Женя, загинула.

Дарка, постраждала:

- С того дня, с 17 августа, не было ни одного дня, чтобы я не вспоминала тот день. Каждый день к Жене ходили на кладбище, и ходим.

Як пам'ять про Женю її друзі та однокласники збираються перед будівлею Ямпільського райсуду, щоразу, коли там розглядають справу про серпневу ДТП.

Олександр Соломко, приятель загиблої:

- Плакат рисовали мы сами, с одной целью - привернуть внимание общественности. Это громкое дело, недопустимо, чтобы детей убивали на тротуаре.

Світлана Якушева, мати загиблої:

- Еще больше усиливается боль, четче я это все осознаю, очень тяжело. Врагу не пожелаешь такой участи. Она у меня была одна.

Жениній приятельці Тетяні зробили кілька тяжких операцій, вона не поновила здоров'я досі. На лікуванні й двоє інших подруг. Та постраждалими у справі дівчат не визнано. Вони в залі суду як свідки. Їхньому кривдникові загрожує, максимум, 8 років ув'язнення.

Сергій Оснач, суддя:

- Как смягчающее обстоятельство для подсудимого - вину признал полностью, и раскаивается в содеянном. Привлекается к уголовной ответственности впервые, имеет на иждивении 2 малолетних детей.

Та своєї меншої дитини чоловік ще й не бачив. Коли дружина народжувала, його саме затримали.

Сергій Оснач, суддя:

- Суд приговорил признать виновным Гасич Сергея Васильевича в совершении преступления, предусмотренного статей 286 ч. 2 Уголовного Кодекса Украины, и назначить наказание - 7 лет лишения свободы.

Світлана Якушева, мати загиблої:

- Жаль, что в нашей стране не предусмотрено пожизненное заключение.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.