Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині ревнивий молодик зарізав уявного суперника

20 січня 2011, 14:25
Дата ефіру/події: Четвер, 20 січня 14:25

Любовна трагедія сталася в одному з сіл Миколаївщини. Молодикові не давали спокою думки про зраду молодої співмешканки, тож він рушив до суперника.

Зі Світланою Сергій познайомився рік тому. Кілька побачень - і молоді вирішили жити разом. Та цю ідилію почали отруювати ревнощі. Запізнення після роботи, хмільні посиденьки з подружками.

Затриманий:

- Просто, ну, как это объяснить… Просто накапливалось это все в душе, я не выдержал, не сдержал себя, и так получилось.

Жодних доказів ревнивець не знаходив, але був переконаний: дружина потайки бігає до колишнього.

Інна Дем'яненко, старший інспектор відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Подозреваемый, прийдя домой, даже не заходя в дом, увидев, что свет выключен, решил, что его жены дома нет. Поэтому, исходя из того, что ранее он ревновал супругу к ее бывшему кавалеру, он отправился сразу к нему домой, потому что надеялся, был уверен, что его жена находится именно там.

Де шукати суперника, молодик знав. У минулому чоловіки ще й друзями були, поки не закохалися у Світлану. Колишнього приятеля господар зустрів спокійно, та второпати, про яку зраду йдеться - ніяк не міг.

Інна Дем'яненко, старший інспектор відділу УМВС України в Миколаївській області:

- В доме они выпили, пообщались, поговорили, но у них возникла ссора, которая, естественно, переросла в драку.

Останнім аргументом став кухняний ніж. Ним ревнивий чоловік кілька разів ударив господаря, а щоб убити напевне - перерізав горло. Лише після цього розлючений молодик кинувся шукати в будинку невірну дружину. Утім, нікого не знайшов, і рушив додому. Там на нього чекала ще одна дивина - кохана весь цей час міцно спала.

Інна Дем'яненко, старший інспектор відділу УМВС України в Миколаївській області:

- В настоящее время возбуждено уголовное дело по признакам преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины - это умышленное убийство, санкция которой предусматривает лишение свободы от 7 до 15 лет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.