Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську мийник машин викрав автомобіль клієнта

26 січня 2011, 11:27
Дата ефіру/події: Середа, 26 січня 11:27

В Дніпропетровську автівку поцупили просто з мийки. Власник довірив машину місцевому персоналові й пішов собі спати. Не знав, що залишає авто на колишнього тюряжника.

Близько півночі двадцяти семирічний мешканець Дніпропетровська заїхав на автомийку. Молодик вирішив дати ладу своїй новенькій "Міцубіші". А щоби не гаяти часу серед ночі, домовився з персоналом.

Микола Лозовий, постраждалий:

- Для того, чтобы ее помыли изнутри, оставил ключи от автомобиля, и передал его автомойщику. Договорились о том, что заберу в 7 утра. В 7 утра я пришел на мойку - ни машины, ни мойщика не было.

Щоби дізнатися про долю свого авта, Микола спробував було розбудити чергового. Однак сонний хлопець нічого до пуття пояснити не зміг.

Олександр, працівник автомийки:

- В полпервого я вышел из туалета, увидел, что стоит машина, ключи находились у моего напарника. После того, как мы ее помыли, я отправился отдыхать в комнату, а ключи остались у напарника.

Незабаром на мийку прибув адміністратор і запропонував переглянути запис камери відеоспостереження. Таємничим злодієм виявився стажер, який напередодні і взявся помити автівку. Знайшли його за годину в іншому кінці міста. Побачивши погоню, викрадач щосили натиснув на газ.

Дмитро Деліта, інспектор Дніпропетровського МУ міліції:

- Принятыми мерами розыска данный автомобиль был выявлен на ул. Кала Либкнехта. При подъеме на улицу он не справился с управлением, и стрельнуло колесо, и он совершил наезд на электроопору.

Двадцятивосьмирічний парубійко виявився добряче напідпитку. Під час спілкування з правоохоронцями постійно змінював свої свідчення.

Анатолій, підозрюваний:

- Я с женой поссорился, со своей любимой девушкой. Сел за руль и поехал. Получилось так, что я разбил машину. Не то, что б поездил. Ситуация такая произошла. Я не ездил ни на чем.

- Автомобиль вы разбили?

- Разбил… Нет, не разбил... Мне ключи дали.

- Чтобы помыть?

- И чтоб покататься. Разговор закончен. Могу позвонить, и сейчас придет 7-й отдел, и наклонят всех здесь. Если вы хотите. Хотите? Опа, камера…

Власник понівеченої "Міцубіші" в розпачі - доведеться викласти кругленьку суму на ремонт. Каже, й подумати не міг, що довірив свою машину колишньому тюряжникові.

Микола Лозовий, постраждалий:

- Вы когда отдавали ключи от автомобиля, не знали, что нельзя этого делать?

- Нет. Меня вообще попросили. Если захлопнуться двери, чтобы их можно было открыть.

Затриманий молодик від 2007 року перебуває в розшуку за крадіжки. Тепер до тюремного досвіду додасть ще, щонайменше, шість років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.