Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві чоловік намагався вбити дівчину, вистріливши у вхідні двері

27 січня 2011, 12:49
Дата ефіру/події: Четвер, 27 січня 12:49

Колишній адвокат вистрілив у свою подругу - така пригода сталася в Києві. Сорокарічний чоловік приревнував молоду дівчину, а засіб з'ясування стосунків вибрав надто переконливий - мисливський карабін.

Близько десятої вечора звичну тишу дарницької багатоповерхівки розітнув постріл. За кілька хвилин повз місцевого консьєржа вибіг на вулицю відвідувач однієї з тамтешніх квартир.

Консьєрж:

- Він увечері прийшов, і стріляв з пістолета у замочну скважину. Три наряди міліції було.

За чоловіком вискочила двадцятирічна дівчина - мешканка обстріляної оселі. Вже за кілька хвилин вона спілкувалася з правоохоронцями.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Була сама дома. В цей час до неї прийшов її колишній хлопець. Вона йому не відчиняла, тому він застосував мисливську нарізну зброю, вистрелив прямо у двері. Після цього з місця події зник.

Незваного гостя затримали поблизу будинку. Він саме намагався завести новенького "Мерседеса". Поряд на сидінні лежав мисливський карабін. Сорокарічний чоловік опору правоохоронцям не чинив, представився чернігівським адвокатом. Спочатку наполягав, що жодного стосунку до інциденту немає. Потім зізнався: таки ходив у гості зі зброєю.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Він стріляв у смотровий глазок. Куля наскрізь пробила двері і пошкодила шафу, яка стояла в коридорі. На щастя, сама дівчина не постраждала. Але це стало підставою для затримання цієї людини і порушення проти неї кримінальної справи за статтею "замах на вбивство". Зараз він очікує на рішення суду, і отримає або арешт, або підписку про невиїзд.

Що насправді сталося в дарницькій квартирі - "Свідок" вирішив дізнатися з перших вуст.

Кореспондент (біля дверей у квартиру постраждалої):

- Хто там?

- Добрий день. Вас можна на хвилиночку? Це телебачення вас турбує…

Однак дверей журналістам молода господиня так і не відчинила.

Консьєрж (розмовляє з постраждалою телефоном):

- Просять пропустити їх до вас. Ну, у зв’язку з тим інцидентом… Все. Каже, я не буду з ними розмовляти.

Говіркішим виявився місцевий консьєрж. Повідомив, що підозрюваний і дівчина, що мало не стала його жертвою, знайомі вже не один місяць. Адвокатова кохана приїхала до столиці з Криму, і винаймала тут квартиру. Пара зустрічалася мало не щодень.

Консьєрж:

- Він рози носив, букети. Пристойний мужчина, не пацан, як ото ті школьнічки ходять.

Яка кішка пробігла поміж закоханими - наразі невідомо. Подейкують, що зрілого чоловіка змусили узятися за зброю ревнощі. Та більше про це скоро дізнаються слідчі - проти підозрюваного вже порушили кримінальну справу.

Володимир Білик, адвокат:

- Органы досудебного следствия должны установить мотив совершения противоправных действий, и дать правильную квалификацию. Адвокату, также как и всем гражданам, которые имеют право на ношение оружия, установлен определенный порядок его применения.

За словами правоохоронців, затриманий вже давно не працює адвокатом. Мало того, досі не пред'явив жодних документів на право володіння зброєю. Це може додати ще кілька років до терміну імовірного покарання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.