Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Білій Церкві невідомий стріляв у місцевого лікаря з пневматики

1 лютого 2011, 14:22
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 лютого 14:22

У Білій Церкві невідомий у масці розстріляв місцевого лікаря. За що нейрохірург дістав шість куль із пневматичного пістолета - досі загадка: зловмисник утік. Разом із правоохоронцями мотиви зухвалого злочину з'ясовував Андрій Герко.

Наприкінці добового чергування нейрохірург Олександр Олександрович вирішив відпочити в ординаторській. Та не встиг лікар прилягти на канапу, як до приміщення заскочив невідомий у медичній масці.

Олександр Олександрович, постраждалий:

- Он сказал: "Александр Александрович?" Я говорю: "Да". И в этот момент произошел выстрел. Он стрельнул в упор. Я увидел огонь и звон сумасшедший.

Лікар на якусь мить знепритомнів. Далі - чергова гумова куля поцілила йому у скроню.

Олександр Олександрович, постраждалий:

- Удар был такой сумасшедший, как ломом тебя бьют в голову. Я снова отключился а потом он стрельнул мне в нос. Началось кровотечение. Упал на коленки, а кровь заливает.

З останніх сил закривавлений ескулап кинувся тікати від нападника. Йому у спину влучили ще три кулі, а вже за мить зловмисник зник в одному з ліфтів. На відчайдушні крики постраждалого збіглися колеги.

Ніна Лапшина, старша медична сестра Білоцерківської міської лікарні:

- Рана на носі, дві рани на голові, і 2 рани на грудній клітині. Життю зараз нічого не загрожує, но на лікарняному буде довгий час.

Хто зважився серед білого дня в лікарні розстріляти людину - досі загадка: окрім щільної маски на невідомому була темна в'язана шапочка. Відомо, що він кремезний і невисокий на зріст. Інтернетом уже поширюються чутки, що так помстився один із місцевих, чиєї матері, попри заплачені гроші, нібито, не зміг врятувати нейрохірург.

Олександр Климовський, керівник відділу Білоцерківського МВ міліції:

- Те, що зараз друкують у ЗМІ - з конкретними фактами, з наведенням прикладів - взагалі не має свого підтвердження. Були вилучені усі історії хвороб, де цей лікар приймав участь у лікуванні. Є там історії з смертельними наслідками. Но сказать достовірно, що це дійсно так, не можна.

Хто замахнувся на його життя - не добере й сам постраждалий. Каже, версію правоохоронців про проблеми в особистому житті давно відкинув. Заперечує і професійні причини нападу.

Олександр Олександрович, постраждалий:

- В наше отделение попадают больные в тяжелом состоянии, и неоднократно они умирают. Моментов, чтобы родственники предъявляли какие-то претензии, не было. Эти случаи разбирались. Я встречался с родственниками после смерти, и никаких конфликтов не возникало.

За фактом збройного нападу на лікаря вже порушили кримінальну справу. Якщо зловмисника спіймають, судитимуть за статтею, що передбачає п'ять років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Thanks for the inishgt. It brings light into the dark!
Ifucrushme 17.01.2013, 12:41 ответить
Так тобі пі-расу і треба. І не тільки за те, що береш гроші за те, що твій обовязок це робити, а й за те, що береш їх навіть за те, що зі своїми обовязками не впорався. І ти лише перший пташок. Далі буде...
Роман 08.02.2011, 16:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.