Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вчора в Житомирі згорів автобус 26-го маршруту

2 лютого 2011, 16:40
Дата ефіру/події: Середа, 2 лютого 16:40

Вчора близько 9-ї ранку в Житомирі на вулиці Київській згорів міський автобус 26-го маршруту. Спроби водія впоратися самотужки за допомоги вогнегасника були марними: транспорт згорів за кілька хвилин. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Звичайний рейс житомирської маршрутки ледь не закінчився трагедією. У самісінькому центрі міста мікроавтобус несподівано спалахнув. Урятувала людей швидка реакція водія.

Олександр Волошин, старший інспектор Житомирського міського управління МНС:

- Коли він рухався, з'явився дим. Зразу зупинився, випустив людей, викликав пожежну охорону і намагався своїми силами загасити вогонь.

Зі слів водія, жодного клопоту з трирічним автобусом не було. Він регулярно проходив техогляд і був справним. МНСівці припускають, що зайнялося внаслідок короткого замкнення в огрівачі повітря салону.

Віталій Ковальський, водій автобуса:

- Ну, як побачив дим, так зразу зупинився, і сказав людям, щоб повиходили. Відкрив ляду, одтуда вогонь, я бистро огнєтушитєль, але той огнєтушитєль проти такого пламені - то бесполезно все.

- А воно горіло, мабуть, швидко да?

- Моментально. Протягом 5 хвилин весь автобус охватило полум'я.

Зазвичай, уранці ця маршрутка переповнена. На щастя, в мить займання в автобусі було небагато людей. Саме це, а ще вмілі дії досвідченого водія, дали змогу уникнути трагедії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.