Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині загинув 15-річний хлопчик, вистрибнувши з автоцистерни на ходу

3 лютого 2011, 12:46
Дата ефіру/події: Четвер, 3 лютого 12:46

Смерть 15-річного каскадера: задля розваги хлопчак на Сумщині на ходу застрибнув на автоцистерну. Коли спробував злізти, зірвався, і - головою об лід.

На скорботному знімку Денис - у спортивній формі. Хлопець вчився на газівника, але мріяв стати футболістом.

Надія Більченко, кураторка загиблого:

- Якщо говорять, що на тому світі потрібні янголи, то це саме та дитина. Скільки у нього було друзів - можна було бачити, коли ми його ховали. Було стільки дітей! Не тільки з нашої школи, однокласників, друзів, товаришів по команді!

Денис і двоє його приятелів сказали батькам, що йдуть спускатися з гірки, а самі вирішили пограти в каскадерів. Застрибнути на вантажівку і проїхатися з вітерцем. Хлопці знали, де на трасі слизько, і водії пригальмовують.

Тетяна Касьяненко, слідчий Охтирського МВ міліції:

- Вони застрибнули на автомобіль, двоє причепилися ззаду, а один заліз на металеві сходинки, що йдуть вгору на металеву цистерну. Доїхавши до цього місця, двоє неповнолітніх хлопців, що їхали ззаду, побачили, що їх товариш намагається злізти з металевих сходинок, і з необережності впав униз на зледеніле покриття.

Зістрибнули услід за Денисом. Він був мертвий, бо вдарився скронею об кригу. Вантажівка поїхала далі, водій і не помітив бешкетників. Його колеги кажуть, це й не дивно - в темряві та ще й з причіпною цистерною.

Анатолій, водій:

- Чіпляються на трала, катаються - дітвора… Ночью, як трал їде, як же він почує? Він їде, спереді дивиться. Це еслі машина обгоняє, в дзеркало свєт, то видно. А так він же ззаду не дивиться, не видно.

Водії вантажівок скаржаться: такі розваги місцевим хлопчакам вже як звичка.

Тетяна Касьяненко, слідчий Охтирського МВ міліції:

- Це дуже небезпечні ігри, хотілося би, щоб молоді люди самі це розуміли, і не ризикували власним життям.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.