Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

19-річна полтавчанка, над якою знущалися подруги, вийшла з коми

4 лютого 2011, 12:26
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 лютого 12:26

19-річна полтавка, котру катували подруги, вийшла зі стану коми. Дівчина ледь не віддала Богові душу після того, як цілу ніч її принижували, били, різали склом. Міліціянтам подружки-бузувірки заприсягалися: вдосвіта жертва від них вирвалася й вистрибнула з балкона. Тепер сама розповіла, як усе було.

Діана показує знімка своєї сестри - довговолосої красуні Ганни. Днями дівчина вийшла зі стану коми. Ледь не до смерті її закатували двійко подружок, бо запідозрили, що краде. Цілу ніч били, різали склом, скубли й обпалювали коси.

Діана Полупан, сестра постраждалої:

- Воно не те, що обстрижене, воно вирване по-живому, вискубане. Ножом різали, палили, і ожоги були на голові, і порези.

Під горілку й вино подружки винаходили дедалі принизливіші знущання. На закривавленій спині Ганни червоною фарбою для нігтів написали "тварь". А на стегні - мат.

Затримана:

- Голову в унитаз. Она ногой держала, а я смывала бочок.

Затримана:

- Вона терпіла, вона ставала перед нами на коліна, вона цілувала ноги нам, сказала, що все віддасть.

Бузувірки запевняли слідчих: удосвіта дівчина вирвалася з їхніх рук, побігла на балкон і вистрибнула. Ганна прийшла до тями й розповіла: з балкона її скинули.

Ганна Полупан, постраждала:

- Кажуть: "Ти хочеш політать?" А я стою, в мене вже кров в глазах, бачила погано, сказати взагалі нічого не могла.

- Ну і що вони дальше?

- Юлька взяла мене за ноги і під задницю, Ленка узяла за спину, скинули мене з балкону.

Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС України в Полтавській області:

- У слідчого з'явилися всі підстави, на сьогоднішній день у же прийнято відповідне рішення, одна із КС, яка була порушення за доведення до самогубства, перекваліфікована на замах на вбивство. Санкція цієї статті є більш жорсткою - санкція передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне уявлення.

Ганна дістала тяжких травм: перелами хребта, ребер, крововилив у мозок, розриви легенів і діафрагми. Дівчині зробили вже не одну операцію, та для цілковитого одужання їх потрібно ще кілька. Рідним Ганни бракує грошей на лікування, просять допомоги небайдужих. Водночас, як можуть, гоять душевні рани дівчини. Відколи вона вийшла зі стану коми, жодного разу не усміхнулася.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.