Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові 11-річний хлопчик заявив про замінування школи

4 лютого 2011, 12:58
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 лютого 12:58

Цей тиждень видався гарячим для львівських вибухотехніків. Додали роботи місцеві жартівники, які то трамваї "мінували", то школу. Не спинило бешкетників навіть те, що такі витівки - кримінал.

Перевірку для місцевої міліції влаштував 52-річний львів'янин.

Віталій Горський, керівник Франківського РВ міліції м. Львова:

- Поступило повідомлення від невідомої особи про те, що наступного дня на території Львова, відносно громадян в трамваях будуть вчинені протиправні дії з настанням тяжким наслідків.

Своїх вимог "терорист" не висував. Лише попередив: пасажирам львівських трамваїв буде непереливки. Оперативники швидко з'ясували, хто телефонував. Далі до справи взялися бійці "Беркуту". Помешкання аноніма довелось брати штурмом. У його квартирі знайшли 38 набоїв до автоматичної зброї. Горе-терорист у скоєному зізнався. Каже, й гадки не мав щось мінувати. Подзвонив з цікавості.

Затриманий:

- Подзвонив, хотів перевірити дії міліції, як зреагує. Ніяких терактів не хотів здійснювати, бо не в силах, і не в стані це робити.

Чоловік уже мав клопіт із законом, і також за бешкет. Укотре він шкодує про свою витівку. Як покарати жартівника - міліція ще вирішує.

А ось в іншому районі Львова "замінувати" власну школу вирішив учень. Планував зірвати урок географії, до якого не підготувався.

Сергій Богданов, заступник керівника відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Було чути, що це голос хлопчика, приблизно від 10 до 14-15 років, тому що він хвилювався, говорив, але було зрозумілим, що це молода особа.

Школу обстежили сапери. Вибухівки не виявили й уроки поновили. Оперативники ж шукали "жартівника".

Сергій Богданов, заступник керівника відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Було встановлено, що в п'ятому класі в той день мало бути опитування з уроку географії. Коли вже пристальніше почали працювати з тими дітьми, то робилося одночасно. Вибухотехніки обстежували школу, а всіх решту дітей, які приходили на уроки, з ними в присутності педагогів, батьків, опитували.

Правоохоронці швидко викрили бешкетника. Ним виявився 11-річний учень цієї школи. За такі витівки синочка доведеться розплачуватися батькам. А малого розбишаку візьмуть на облік у міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В іншому районі Львова))). м. Новий Розділ
) 05.02.2011, 13:34 ответить
мда.....показують Новий Розділ а говорять про Львів....ще й відео якесь застаріле.там не зима на ньому....тай хлопець той був не з роздолу.і замінував він школу в селі а менти помилились!
Андрій 05.02.2011, 14:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.