Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві святкування Дня народження для іменинника закінчилося трагічно

4 лютого 2011, 15:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 лютого 15:07

Досвяткувалися! У Полтаві відзначання дня народження для іменинника закінчилося трагедією. Двоє друзів посварилися через ревнощі. Під час бійки один розбив пляшку й перерізав горло іншому.

Свій 28-й день народження Сергій відзначав довго й невибагливо. Головна страва - оковита, гості - горілчані брати та колишні в'язні. Тісним товариством погомоніли першого дня, наступного - завітав ще один приятель.

Марина, співмешканка загиблого:

- Пришел около восьми, полвосьмого, принес бутылку водки. А ничего закусить такого не было, я побигла, не планировала, ничего такого не было, пошла по хлеб. Ну, буквально, 5 минут, 7. А, еще два апельсина купила. 5-7 минут, и тут прихожу - на тебе.

Чоловік лежить на підлозі, з шиї цебенить кров.

Марина, співмешканка загиблого:

- Я в шоке просто была, вызвала сразу "скорую", держала капельницы.

Медики "швидкої" лише констатували смерть. За годину правоохоронці затримали винуватця трагедії. Чоловік не тікав, просто повернувся додому.

Анатолій Гриценко, керівник Октябрського РВ міліції м. Полтави:

- Під час проведення оперативно-пошукових заходів був затриманий у себе в помешканні громадянин, який зізнався в скоєному злочині та повідомив працівників міліції, що сварка виникла у них на почві розпиття спиртних напоїв спільно, і останній наніс йому тілесні ушкодження.

Насправді билися через господиню квартири, вже у відділку зізнався затриманий. Щойно жінка пішла до крамниці, її коханець учинив гостеві сцену ревнощів. Із на дванадцять років старшою Мариною молодик жив уже третій рік, і приятеля добре знав, але раптом угледів між другом і коханою якусь симпатію.

Затриманий:

- Просто поссорились, завязалась потасовка, хотел припугнуть, попал по шее.

- А почему поссорились?

- Начал ревновать в жене своей.

Чоловік переконує: вбивати не хотів, лише захищався. Коли господар вихопив ножа, узяв пляшку, розбив об стіну й відмахувався.

Затриманий:

- Ну, он начал кидаться на меня с ножом, я схватил бутылку, хотел припугнуть, попал по шее.

Цю версію правоохоронці ще перевіряють. Та не на користь молодикові втеча з місця пригоди й чималий кримінальний досвід - у свої 33-ри п'ять разів засуджений за крадіжки й півжиття за ґратами. Ще п'ятнадцять років тепер загрожує за вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.