Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині хлопець під виглядом торгового агента обкрадав жінок

9 лютого 2011, 13:05
Дата ефіру/події: Середа, 9 лютого 13:05

Безгрошів'ям виправдовує свої злочини двадцятиоднорічний крадій, якого впіймали на Миколаївщині. Та долав молодик бідність ударними темпами: за кілька днів устиг обібрати десятьох жінок.

Протягом тижня до міліції одна по одній надходили заяви про крадіжки. Всі постраждалі розповідали однакову історію: в офіс заходив хлопець і пропонував купити косметику. Після гостин торговельного агента в деяких співробітників зникали мобільні телефони, гаманці або сумки.

Постраждала:

- На рабочем месте, когда мы находились на планерке, у меня с кабинета пропал кошелек, где находились все деньги, пенсионная книжка и страховое свидетельство, деньги в сумме 1000 рублей.

Спочатку жінці й на думку не спадало, що гаманця вкрав торговельний агент. Утім, коли прийшла до міліції писати заяву, дізналася, що вона не перша в перелікові жертв зухвальця. Таких ошуканих там було чимало. За шість днів - десяток жінок.

Олег Чорноморець, керівник Вознесенського МВ міліції:

- Допустим, дважды он проникал под благовидным предлогом в гинекологическое отделение вознесенской ЦРБ, и в дальнейшем детские сады, приют для несовершеннолетних, там работают одни женщины.

Міліціянти кажуть: викрили крадія тоді, коли попередили всі організації про можливі крадіжки.

Олег Чорноморець, керівник Вознесенського МВ міліції:

- В целях раскрытия преступления мы уже имели понятие, что это - преступник, гастролер, поняли принцип его работы. Нами был проведен анализ, где он не был, и мы объехали данные учреждения. Буквально час, после объезда он зашел в одно из учреждений, где и был задержан.

Затриманий пояснює свої злочини просто. Приїхав до Вознесенська до своєї дівчини, утім, погостював кілька днів і посварилися. Тож опинився на вулиці. Грошей не мав, а жити якось треба. Вирішив красти.

Затриманий:

- Купил газету одну, вторую, потыкался - работы нет. Ехать некуда, и не за что. Ну, я сразу покупал массажеры для головы, продавал. Купил за шесть - продал за 15-20.

- А потом?

- А потом - мало денег стало. Ну, что там - 20? Даже поесть нормально нельзя.

Тож хлопець заходив до різних закладів, переважно туди, де працювали лише жінки, і брав усе, що було напохваті.

Затриманий:

- Зашел в организацию. Предлагал массажеры, смотрю - сумочка без присмотра стоит или телефон - взял и ушел.

Тепер хлопцеві їжу видаватиме держава. Адже йому загрожує шестирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.