Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині нетверезий ревнивець зарізав свого знайомого

9 лютого 2011, 14:54
Дата ефіру/події: Середа, 9 лютого 14:54

Горілка, ревнощі та ніж. Ці складові за мить перетворили приятеля на ворога, дружину - на зрадницю, квартиру - на місце злочину. На Дніпропетровщині один чоловік убив іншого через жінку.

Походи в гості, порція горілки, сцени ревнощів. Так Руслан з Діаною жили вже рік. На своє нещастя того вечора в чужі сімейні чвари втрутився приятель пари.

Олександра Таран, старший слідчий Дніпродзержинського МУ міліції:

- Вечером накануне совершения преступления между сожителями произошла очередная ссора на улице, в ходе которой наш подозреваемый угрожал физической расправой своей сожительнице, ну, а в последствии ушел. И вызвался ее проводить домой, чтобы как-то защитить, один ее приятель, который был также знаком с подозреваемым.

Щойно дружина з супутником зайшли до під'їзду, їх зустрів ревнивець. Чоловік поводився спокійно, і навіть запросив гостя на чарку.

Діана, співмешканка підозрюваного:

- Что там произошло между ними - но получилось так, что я была на кухне, они прошли в комнату. Они сидели в комнате, может, какой разговор был. О чем они разговаривали, я не слышала. Я только потом слышу - Руслан меня позвал: "Дина, иди сюда".

Чоловік тримав закривавленого ножа, непритомний гість сповзав з крісла. Шокована жінка кинулася до телефона, одразу викликала і "швидку", і міліцію.

Затриманий:

- Я приревновал его к своей гражданской жене. Он мне начал доказывать, что и не так, а потом вскочил с кресла, я чувствовал, что он меня сейчас может ударить. Я встал с кресла, а на столе лежал нож, взял нож и ударил его.

Удар один, але прямісінько в серце. 38-річний чоловік помер миттєво. Медики лише констатували смерть. Швидко впоралися і правоохоронці - підозрюваний не тікав, одразу визнав провину.

Олександра Таран, старший слідчий Дніпродзержинського МУ міліції:

- Они нигде не работали, не злоупотребляли спиртными напитками, постоянно ругались, он вообще сам по себе, как поясняют нам родственники его, сожительница. Очень конфликтный человек, неоднократно устраивал дома скандалы и рукоприкладствовал, нет, это нельзя назвать благополучной семьей.

Ревнує - значить кохає! Хибність цього стереотипу намагаються довести психологи і правоохоронці. Жінки терплять побої, і все вибачають. Чоловіки дедалі більше сумніваються, і врешті зриваються. Фатальні наслідки такого непорозуміння все частіше розслідують міліціянти. Свої помилки пари, як правило, розуміють уже запізно.

Діана, співмешканка підозрюваного:

- Я ни спать, ни есть не могу. Я вообще в себя до сих пор прийти не могу, у меня просто в голове не укладывается, я никогда не думала, что такое получится, никогда.

Не думав і 41-річний чоловік Діани, що знову повернеться до в'язниці. Та цього разу ані на погашення терміну, ані на швидке звільнення вже не може розраховувати. За навмисне вбивство йому загрожує до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.