Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині наряд ДПС врятував таксиста від грабіжників

10 лютого 2011, 11:42
Дата ефіру/події: Четвер, 10 лютого 11:42

Душили, розмахували ножем, зв'язували мотузкою. Таким процедурам мимоволі піддали молодого дніпропетровського таксиста. Вижив парубок тільки завдяки щасливій випадковості - його машину під кермуванням двох п'яних нападників на нічній трасі помітили патрульні.

Старенький "Форд" розбитий, тимчасове змушене безробіття. Так обернулася для 25-річного таксиста чергова нічна зміна.

Постраждалий:

- 9 февраля я подобрал на левобережном третьем в городе Днепропетровске пассажиров, которые попросили отвезти их в город Песчанка.

Чоловік усміхається і радіє, що живим лишився. За кілька годин до цього ледь Богові душу не віддав. Пригадує, щойно виїхали на порожню трасу - зашморг на шию і ніж під ребро.

Постраждалий:

- В результате чего пассажиры, так называемые, завладели транспортным средством, связали меня, пытались удушить, угрожали моей жизни.

Власника машини запхали до багажника та взялися за кермо. Та вести автівку впевнено і спокійно молодикам заважав хміль. Дуже швидко нерівні маневри легковика помітили патрульні.

Олексій Лавренін, інспектор Новомосковської роти ДПС:

- Был замечен автомобиль "Форд", который выезжал с прилегающей территории, нарушая правила дорожного движения, пересёк две сплошные линии дорожной разметки, выехал на полосу встречного движения.

Ані жезлом, ані свистком, ані гучномовцем переконати порушників зупинитися правоохоронцям не вдалося. Почалися небезпечні перегони - п'яний кермувальник дедалі більше розганявся. Патрульні викликали підкріплення.

Олексій Лавренін, інспектор Новомосковської роти ДПС:

- Во время преследования данного автомобиля водитель не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения и выехал на поле. С данного автомобиля выбежали два человека и устремились в поле.

Місцевість уже прочісували зі службовими собаками. Одного з утікачів знайшли за чотириста метрів від траси. Молодик причаївся під деревом і намагався перечекати. У відділку чоловік трохи протверезів, але второпати, що такого страшного сталося, ніяк не міг. Поводився як гість, і розраховував на швидке повернення додому.

Затриманий:

- Не помню. Я ничего не буду рассказывать. У меня клиенты, вы представляете? Да нет, вы что.

- Олег, Олег…

- Извините, пожалуйста, я не могу.

- Олег, присядь.

Згодом юнак зізнався: сам і душив, і з ножем на водія кидався. Та одразу виправдовується: і машину, і заручника потім додому хотів відвезти.

Затриманий:

- Я вообще этого человека хотел потом отвезти домой вместе с машиной, и потерпевший это знает.

- Покататься и отвезти?

- Нет, сразу сказал, сейчас повезем его домой.

Як було насправді - тепер розслідують правоохоронці. З’ясували: на карбі 22-річного затриманого раніше вже були і крадіжка авта, і зберігання наркотиків. Доповнити ж картину нічних перегонів міліціянти розраховують зі свідчень другого втікача. Його вже оголосили в розшук.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
от козлы таксистов убивать им надо их самих мочить пьяное животное
игорь 13.02.2011, 18:27 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.