Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Луганські правоохоронці врятували двох жінок від сексуального рабства

14 лютого 2011, 14:31
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 лютого 14:31

Закордонне рабство було найвірнішою перспективою для двох жінок із Луганська. В пошуках кращої долі вони вирушали на московську панель, але в останній момент їх вдалося врятувати.

Тисяча кілометрів - і прощавай, бідна Попелюшка, привіт, заможна красуня! Із таким настроєм вирушали до Москви дві мешканки депресивного шахтарського містечка на Луганщині. У красиві байки сексуальної вербувальниці повірили 17-річна дівчина і 30-ти річна молода мати.

Постраждала:

- Работать 50 на 50, от четырех до восьми тысяч рублей одна ночь. Высчитывали бы с нас за билеты, за проживание, за питание, а остальные деньги наши были бы.

Півтори тисячі гривень на місяць реалізатором на українському ринку проти кількох тисяч доларів повією в Москві. В обіцяне мусила повірити - виправдовується молода жінка. З чоловіком розлучилася, на руках двоє маленьких діток.

Постраждала:

- Здесь работы найти нельзя, просто, как бы, в другом городе - кто меня там знает, в другой стране.

На довірливих дівчатах заробляла 24-річна луганка. Свій казкарський талант спочатку демонструвала і правоохоронцям. Сльози і повне нерозуміння, що сталося.

Затримана:

- Господи, 24 года, вы понимаете? Что мне, под машину бросаться?

- Люба, а за что вас задержали?

- Откуда я знаю?

- Ну как, откуда знаю, вас задержали, где сотрудники милиции?

- Мне не объяснили, сказали, по преступлению.

Довго вигадувала, відпиралася та врешті-решт зізналася.

Затримана:

- Скажите, пожалуйста, за что Вас задержали?

- За то, что я отправляла девочек.

- А куда вы отправляли девочек?

- В Москву.

- С какой целью вы их отправляли туда?

- Работать.

- А в чем заключалась работа?

- Девочки должны были по вызову работать.

Євген Клеван, старший оперуповноважений управління УМВСУ в Луганській області:

- Девушка 25-ти лет, как бы молодая, работать, как правило, не хотят они. Ну, и решили найти легкий способ зарабатывания денег. Как правило, в Москве есть сутенер, который, с которым есть сговор преступный о том, что данная гражданка будет подбирать, вербовать девушек. И она же будет отправлять для сутенера в Москву различных девушек, которых подберет.

Знайти кандидаток було нескладно, зізнається затримана. Оголошеннями про пошук такого заробітку місцеві газети просто кишать. Подзвонила, розписала привабливі умови - і гайда за квитками. Правоохоронці запевняють: якби дівчата до сутенерів і доїхали, обіцяного все одно б не отримали. Замість високих гонорарів - безпросвітне рабство за їжу і ліжко.

Постраждала:

- Ну, а страх, страх какой-то был, потому что едете?

- Ну конечно, страшно, а что делать? Наверное, уже не стоит, раз все так серьезно под контролем, я не думаю, что стоит ехать. Наверное, не просто так отвело, значит, не стоит.

Наляканих жінок правоохоронці заспокоюють, і навіть обіцяють достойну роботу знайти. А от їхній вербувальниці гарантують виправний термін. Злочинна змова, ще й залучення до проституції неповнолітньої - за це доведеться відсидіти від п'яти до дванадцяти років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.