Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі водія, який зафільмував "інспектора Телятину", затримано міліцією

15 лютого 2011, 12:01
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 лютого 12:01

А в Одесі спалахнув конфлікт між водієм, котрий зафільмував сержанта Швеця, що назвав українську мову "телячою", та інспекторами ДАЇ. Правоохоронці затримали кермувальника. І після п'яти годин суперечок чоловік опинився за ґратами - за непокору міліції.

Уночі проти суботи, о третій тридцять, патруль зупинив "Мазду". Конфлікт між водієм та інспекторами тривав до світанку.

Водій:

- Я с места не тронусь без документов. Я не буду нарушать правила дорожного движения. Обратите внимание, ваш автомобиль припаркован, и мешает дорожному движению. - Наш служебный автомобиль заблокировал движение вашего автомобиля, водитель, чтоб вы никуда больше не двигались. Так как вы больше двух часов не предъявляли свои документы. В связи с этим нашим автомобилем заблокирован.

Водій скаржиться: затримали його незаконно, адже він нічого не порушив. Тож о п'ятій ранку сам викликав на місце міліцію.

Дмитро, затриманий:

- Продержали меня 3 часа. Без составления каких-либо административных материалов. Не составили протокола об административном задержании, ни протокола о нарушении правил дорожного движения. Ничего, то есть, 3 часа я стою здесь. За 3 часа успело собраться тут - весь цвет руководства ГАИ города.

У держінспекції переконують: підстави для затримання водія були.

Віктор Никифоров, заступник керівника відділу ДАІ м. Одеси:

- Доверенность у него сложена была так, что была затерта фамилия, знаки, которые соответствуют. Эти документы были переданы в райотдел внутренний, который осуществлял проверку документов в соответствии.

Уже вдосвіта кермувальника доправили до відділку. За злісну непокору міліції його затримали на п'ять діб. Водій звернувся зі скаргою до прокуратури й суду.

Адвокат затриманого:

- Это спланированная акция устрашения, потому что не выезжают на обычные мероприятия заместитель начальника области города, дежурный по ГАИ города, области, дежурный по милиции города.

Та в ДАЇ кажуть: помста тут ні до чого. Водій поводився нахабно, ще й ображав патрульних.

Віктор Никифоров, заступник керівника відділу ДАІ м. Одеси:

- Почему возникли такие вопросы, связанные с местью - это просто несовместимо с работой правоохранительных органов.

Та правочинність дій одеських інспекторів перевіряє прокуратура.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.