Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові викрили чергову порностудію

15 лютого 2011, 14:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 лютого 14:55

Підпільну порностудію, працівниці якої обслуговували закордонних клієнтів, викрили у Львові. Така "полуничка" для іноземців коштувала недешево. Чоловіки платили шість доларів за одну хвилину розваг.

Підпільний бізнес налагодив 25-річний киянин. Чоловік винайняв офіс у Львові, зробив ремонт і обладнав веб-студію. "Вербував" дівчат, зазвичай, в Інтернеті. Обирав струнких, гарних і без комплексів. Що потрібно робити - пояснював уже під час зустрічі.

Працівниця веб-студії:

- Прийшло повідомлення, що можна спілкуватися з іноземцями, за це можна отримувати гроші. Зустрілася з чоловіком. Він мені сказав, які умови.

Треба було працювати 30 годин в тиждень, і за це можна було отримати 350 доларів. Ну, ніби тисячу доларів в місяць.

Серед відвідувачів сайту було найбільше американців. Траплялися й клієнти з Європи та Австралії.

Христина Монастирська, оперуповноважений управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Було 8 кімнат. В кожній кімнаті була дівчина. В неї був свій комп'ютер, своя камера. На папірці були паролі, через які вони заходили на даний веб-сайт.

Робочий день починався опівдні, й міг тривати до ранку. Щоб виманити у клієнта на гроші, дівчині слід було затягти його у "приват" і виконувати всі забаганки.

Працівниця веб-студії:

- Все, що вони захотіли, все, що вони пропонували, потрібно було виконувати.

За хвилину такого задоволення закордонні чоловіки платили шість доларів. Левову частку прибутку засновник бізнесу забирав собі. А дівчата, замість обіцяних статків, отримували "копійки".

Христина Монастирська, оперуповноважений управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Як виявилось, таких заробітків дівчата не мали. Бо не дотягували до ліміту. І таким чином він їм платив приблизно до тисячі гривень за два місяці.

Спілкуватися з клієнтами доводилось англійською. На столі в кожної працівниці був словничок. А ще інструкції, як діяти, коли заскочить міліція. Втім, про всі ці вказівки дівчата забули. Деякі з них так "запрацювалися", що й не помітили, коли до приміщення зайшли правоохоронці. Усю техніку, за допомоги якої спокусниці спілкувалися із закордонними чоловіками, вилучили. Тепер вирішують питання про порушення кримінальної справи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.