Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині сварка через дівчину закінчилася вбивством

16 лютого 2011, 15:28
Дата ефіру/події: Середа, 16 лютого 15:28

Сварка через дівчину закінчилася горем у Бородянці. На тілі двадцятирічного парубка медики нарахували п'ять ножових поранень, два з яких - у серце.

Ця кривава історія розпочалася з весілля. Один із гостей уподобав дівчину, й вирішив позалицятися. Та дала відкоша.

Сергій Смірнов, керівник Бородянського РВ міліції:

- Сказала, що в неї єсть свій молодий чоловік, з яким вона зустрічається, і не потрібен ніхто інший.

Все так і лишилося б. Проте вже наступного дня ображена поскаржилася коханому на залицяльника. Той вирішив провчити нахабу. Прихопив із собою друзяк.

Володимир Михайлович, батько підозрюваного:

- Він тільки калітку приоткрив - і вони зразу курточку на голову, і почали кастетами ізбивать, і він лежав.

Підозрюваний:

- Начали мене бити втрьох біля двору. Розбили лице повністю, і так вийшло.

- Чим це все закінчилося? Що ти зробив?

- Не помню я, сильно по голові били, і зараз голова болить.

Що було далі - молодик не пригадує. Каже, в кишені був ніж. Певно, боронився.

Сергій Смірнов, керівник Бородянського РВ міліції:

- Начав наносити ножові поранення потерпілому. Після того, як потерпілий впав, його посадили до таксі, яке було дуже близько до місця, і завезли до лікарні, в якій він помер.

Двадцятитрирічного молодика тепер звинувачують у вбивстві. Нині він у СІЗО чекає на завершення розслідування. Батьки звинувачують загиблого та його кохану. Мовляв, їхній син захищався, і не мав наміру когось убивати.

Володимир Михайлович, батько підозрюваного:

- Вони ішли із магазина, ковбасу нарізали на вечерю, і оказався у нього кухонний ніж. Він же не готовився до цього, єслі б спеціально.

Правоохоронці вважають, усьому вина горілка. І загиблий, і підозрюваний вживали того вечора спиртне. Були б тверезі - трагедії могло б не статися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Парень, которого убили алкоголь никогда не употреблял, потому что занимался спортом и на свадьбу приглашенным не был, так как с такими, как подозреваемый дружбу не водил. Родителей подозреваемого понять можно - выгораживают свое пьяное непутевое чадо, сейчас будут говорить, что он всегда после свадебного застольяс ножом ходит, что бы колбасу, купленную в магазине нарезать. А девушки вины в случившемся нет, на ее месте любая бы рассказала о грубых приставаниях чужего парня. тем более который был со своей девушкой. Почему же она допустила, что ее парень начал приставать к другой? Каждая жаба свое болото хвалит, вот родители подозреваемого и ищут на кого списать грехи сына!!!!
Гость 20.02.2011, 18:09 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.