Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині 1,5 місяці тому загадково зник 18-річний юнак

17 лютого 2011, 13:17
Дата ефіру/події: Четвер, 17 лютого 13:17

Немов під землю провалився. У Новограді-Волинському, що на Житомирщині, півтора місяця тому щез 18-річний хлопець. Його мати звернулася до журналістів "Свідка" з проханням допомогти розібратися, що саме сталося трагічного вечора. Жінка припускає, що юнак зник не без допомоги місцевих міліціянтів.

Востаннє вісімнадцятирічного Віктора бачив його друг Олександр. Він і розповідає про всі події того дня. 23-го грудня приятелі приїхали з села Чижівки, де мешкали, до Новограда-Волинського. Спочатку ходили у справах, а ввечері вирішили розважитися. Подалися до одного бару - там пили пиво, потім сиділи в іншому, де зігрівалися вже міцнішими напоями. Згодом вийшли надвір.

Олександр Марчевський, друг зниклого:

- Я пам’ятаю, як хтось зі сторони ударив мене, і цеє. Після того удара встав, очухався, постояли трохи, і підійшла міліція.

Олександра затримали на дві доби, потім відпустили. Де в цей час був друг - хлопець згадати не може. З того вечора минуло майже два місяці. Відтоді ніхто Віктора не бачив. Мати юнака каже: її насторожує кілька дивних обставин. Правоохоронці запевняють, сина не затримували. Утім, за кілька днів повернули жінці куртку, шапку, телефона й гаманця зниклого. Як ці речі опинилися в райвідділку - пояснюють просто - вони були у друга Віктора.

Андрій Подик, перший заступник керівника Новоград-Волинського МВ міліції:

- Тобто ви стверджуєте, що не затримували хлопця?

- Я сто процентов стверджую. Тому що це підтверджують свідки, бармен, дружинник, що речі були при Марчевському.

У барі, біля якого хлопця бачили востаннє, знімальній групі "Свідка" категорично відмовилися будь-що розповісти. Журналістів із закладу випхала у спину адміністраторка.

Адміністратор бару:

- Я хочу запитати у хлопців. Можна?

- Хлопці, не дозволяю вам з ними спілкуватися.

- Серйозно? Я ще не встигла у них запитати.

- Дєвушка, до побачення. Вам щось не ясно сказано?

Та один свідок, який бачив хлопця, схожого на зниклого Вітю, таки знайшовся. Чоловік розповідає: того вечора, біля його будинку вештався молодик. Він був як не свій - дивився скляними очима й мовчав.

Віктор Афонін, мешканець м. Новограда-Волинського:

- Те, що був хлопчик худощавий, і майже схожий. Я не можу сказать сто відсотків. Але у нього була ще чорна спортивна шапка.

А вже наступного ранку речі сина, серед яких і шапка, матері віддали правоохоронці. Куди подівся хлопець - міліціянти не знають. Кажуть, шукали його всюди, утім, поки що жодних результатів і озвучують версії.

Андрій Подик, перший заступник керівника Новоград-Волинського МВ міліції:

- Він міг стати жертвою нещасного випадку. Бо це була морозна ніч, і він міг стати на кригу і провалитися. Друга версія - що він не хоче спілкуватися, це буває. Але я схиляюся, що він став жертвою нещасного випадку.

Любов Гаврилюк, мати зниклого:

- Чого до цих пір, якщо хлопці билися з кимось, то я хочу у них запитать. Чого до цих пір не знайшли тих людей, а чого, то я можу припустить, тому що вони не будуть шукати цих людей. Тому що це сама міліція. Вони самі себе шукать не будуть.

Мати Віктора не втрачає надії, що її син живий, і повернеться додому. Вона й далі його шукає. І просить усіх, хто хоч щось знає про місце перебування хлопця, телефонувати на ці номери: (097) 673 12 94, або 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.