Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині гості прикрутили шурупами господаря до ліжка

17 лютого 2011, 15:11
Дата ефіру/події: Четвер, 17 лютого 15:11

Розп'яттям закінчився ремонт оселі для її власника. В одному з сіл Хмельниччини приятелі хильнули, і прикрутили господаря до спинки ліжка шурупами.

"Людину розіп'яли!" Таке повідомлення о третій ночі черговий відділку спочатку сприйняв за жарт. Утім, за вказаною адресою відрядив оперативників і "швидку". Щоправда, закривавленого чоловіка вже встиг звільнити сусіда. Він бідолаху і знайшов.

Сусід постраждалого:

- Приїжджаю, вікна світяться, двері відкриті. Захожу, кажу: "Що ти?" Стоїть, кров, я кажу: "Сережка, що таке?" Він показує полотенце, показує рани, і починає розказувати, що грали в карти, потім його хотіли прикрутити.

Спочатку оселю ремонтував, пояснив міліціянтам постраждалий, гіпсокартон прикручував. Щоб працювати було веселіше, покликав двох приятелів. За допомогу розрахувався горілкою й закускою. На десерт - карти розклали. Та коли в гостей господар виграв уп'яте, молодики обурилися.

Генадій Крупельницький, керівник Хмельницького РВ міліції:

- Хазяїна цього будинку положили на диван, два місцевих жителя тримали за руки, ноги, а один із застосуванням шуруповерта шурупами прикрутив його до бильця кроваті.

Помстившись фартовому гравцеві, приятелі подалися до бару - підзаправлялися оковитою до ранку. Щоб допитати підозрюваних - правоохоронцям довелося чекати ще кілька годин, поки друзі протверезіли. Утім, зізнаватися не поспішали. "Сам себе до ліжка прикрутив!" - запевняли молодики. Та коли оперативники слідчим експериментом довели, що це неможливо, сказали: просто пожартували.

Затриманий:

- Ну, випили, в карти пограли. Потім хлопці почали там дурачитися. Решили за куртку прицикати його до дивана. І всьо. Більше я нічого такого не знаю.

Тепер господар оселі з двома дірами в руках. Рани медики обробили й відпустили чоловіка додому. Травми у кримінальній справі означили як середні, дії горе-ремонтників кваліфікували як бешкет. За це їм загрожує від трьох до семи років ув'язнення. Правоохоронці ж знову застерігають: не приводьте додому малознайомих людей. А головне, не поєднуйте справу з горілкою, бо це до лиха доведе.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.