Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську чоловік убив і згвалтував 8-річну доньку співмешканки

22 лютого 2011, 11:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 лютого 11:58

Ґвалтівника і вбивцю 8-річної дівчинки затримали у Дніпродзержинську - міліція заявляє про розкриття резонансного злочину. Дитина зникла 8-го лютого, а за два дні її тіло знайшли у сміттєвому баку. Нині за ґратами перебуває головний підозрюваний - член сім'ї загиблої школярки.

У загибель 8-річної Аліни сусіди не вірять і досі. Кажуть, наче ще вчора гралася у дворі. Навчатися доньку мати віддала до спеціалізованого інтернату для розумововідсталих дітей. Додому забирала лише у вихідні. Весь вільний час дівчинка проводила на вулиці.

Сусідка:

- Та дєвочка хороша, та вона ж приходила, ось, гуляла із Лізою, тут возле под'єзда. И вона чесно, уже сім-вісім часов - приходить, кричить: "Аліна, Аліна"! Як це можна за дитиною так пізно? І в 11-ть питають.

Не зразкова мати, проблемна сім'я. Ненька не працювала, додому сумнівних чоловіків приводила. На захист 39-річної жінки висловлюється лише найближча сусідка родини.

Олена Сидоренко, сусідка:

- Ну, семья, как есть, обычные семьи. Девочка нормальная, хорошо развита. Мой ребенок дружил с ней. Очень хорошо. Нормальная мама, она ее любила, все. Я не скажу, что она там издевалась, что-то плохое делала ребенку, очень любила этого ребенка.

Так любила, що і на вбивство дочки очі закрила. Спочатку правоохоронців здивувала поведінка матері. Коли за два дні після заяви про зникнення дитини її тіло виявили у сміттєвому баку, жінка помітно нервувалася. Згодом з'ясувалося найстрашніше: про зґвалтування і вбивство своєї доньки вона знала від початку. Наругу над дівчинкою вчинив її коханець, 47-річний дагестанець.

Валерій Мазан, заступник керівника УМВС України в Дніпропетровській області:

- Подозреваемый приехал в Украину нелегально, проживал у нашей потерпевшей, вернее, у мамы, сожительствовал с ней около года, может быть, немножко больше, зарабатывал случайными заработками.

Чоловік до останнього відпирався. Лише, коли численні експертизи підтвердили: він ґвалтівник дитини, зізнався - задушив малу, бо пручалася і кричала. Потім поклав тіло в полотняний мішок і викинув на смітник. Матері наказав мовчати, і заявити в міліцію про зникнення доньки.

Валерій Мазан, заступник керівника УМВС України в Дніпропетровській області:

- Мама потерпевшей знала о совершенном преступлении, в милицию не сообщила. Моральные качества мамы, если можно так назвать, я характеристику давать не буду, даст суд следствие.

Обоє коханців нині за ґратами чекають на суд. За зґвалтування і вбивство нелегал-іноземець може провести в українській в'язниці решту життя. Кримінальну справу порушили і проти матері дівчинки - за приховання злочину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.