Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові повія продала своє немовля подрузі

23 лютого 2011, 15:12
Дата ефіру/події: Середа, 23 лютого 15:12

Власне немовля продала подрузі повія зі Львова. Запланувала операцію, ще поки була вагітна. Правоохоронці занепокоєні: такі факти в Україні вже непоодинокі, й загрожують перетворитися на справжній бізнес.

Жінка все ретельно спланувала ще вагітною. Коли почались перейми - пішла до лікарні. Жодних документів при собі не мала. Мовляв, паспорт у неї вкрали, а обмінну картку - забула вдома.

Віталій Тудай, акушер-гінеколог:

- Нам передали по зміні, що є така пацієнтка. Знаходиться вже в роддомі. Четверта вагітність. Четверті пологи. Фактично, там питання трьох-чотирьох годин, що вона буде народжувати. Ми прийшли в родзал, передивилися її, переглянули документацію. Тільки медична карта вагітної. Обмінної карти нема. Паспорта нема. Тобто, всі дані записані з її слів.

Пологи минули без ускладнень. Вже опівночі на світ з'явився здоровий хлопчик. Медики пригадують: новоспечена матуся поводилась якось дивно. Розмовляти ні з ким не хотіла. На малого не звертала уваги.

Віталій Тудай, акушер-гінеколог:

- На контакт вона не йшла. Спілкуватися не бажала. Видно було по ній, що вона не проявляє якихось таких материнських почуттів, тих справжніх, які ми привикли бачити.

За якийсь час цією дивною історією зацікавилися міліціянти. А потім познайомилися з ще однією загадковою породіллею - та народила малюка, хоча вагітною її не бачили. Мало того, у неї взагалі не могло бути дітей.

Оксана Савич, старший оперуповноважений ГУМВС України у Львівській області:

- Така ситуація доволі є заплутаною. І, будем так казати, важкою. Оскільки первинна інформація, яку ми отримали, це була оперативна інформація про те, що народила жінка, котра, за нашою інформацією, не могла мати дітей, фактично, за своїм станом здоров'я. Вона не могла мати дітей. І, більше того, вона потрапляла в наше поле зору раніше. І вона не була вагітною.

Пізніше оперативники такі розплутали ці загадки і з’ясували: справжня породілля продала своє дитя подрузі. Ще в пологовому будинку назвалася чужим прізвищем. А під час виписування подала документи своєї товаришки, якій хотіла продати малюка. Жінка, що купила немовля, тепер пояснює: втратити, можливо, єдину нагоду стати матір’ю, не могла.

Любов, нова мама дитини:

- Просто не можу мати дітей. І хочеться мати дітей. А вона хотіла лишати. Шанс був нормальний забрати. От і все.

Правоохоронці говорять: обидві жінки - повії зі стажем. Тій, що народила хлопчика - 23. Це її четверте маля.

Віра, затримана:

- Хотіла в дитячий притулок віддати. Просто той тато був пияк, сильний пияк…

Нова мама доглядала малого, як рідного. Не шкодувала ані грошей, ані часу. Навіть встигла похрестити.

Люба, нова мама дитини:

- Все має. Памперси, каші. В теплоті, все, вдягнутий. Я не розкаююсь, що взяла до себе дитину. Про таке ніхто не може розкаюватись. Розкаюються ті, що лишають. Знаєте, як говориться, приказка є: "Не та мати, яка родила, а та, яка виростила". Якщо вона з роддому зразу віддала мені, і потім не жаліє нічого, то що то за мати?

Повію, яка продала своє немовля, тримають під вартою. За торгівлю дитиною їй загрожує до п'ятнадцяти років тюрми. А нова мама хлопчика дуже хоче залишити малого в себе. І заради цього готова на все. Навіть кардинально змінити своє життя і покинути професію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
я мочу забрате маленъкото хлопчека вой номер отакей 0993142248
юля 01.11.2014, 07:48 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.