Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині заздрість підштовхнула селянина зарубати сестру та її чоловіка

23 лютого 2011, 15:24
Дата ефіру/події: Середа, 23 лютого 15:24

Убив рідних через звичайні заздрощі. 26-річний селянин із Черкащини зарубав сестру та її чоловіка, бо не давала йому спокою успішність родичів. Робота в столиці та власна автівка коштували людям життя.

У селищі Гельм'язові жалоба. Дві сестри - два лиха. Одна ховає єдину доньку і зятя, інша - оплакує їхнього вбивцю, свого сина.

Валентина Василівна, мати загиблої:

- Дуже дружили, він її в понеділок обнімав, у мене сестричка, у мене кума, вона йому завжди гроші давала, одівала. Якось останній раз їздила до мамки, отвезла їм продукти, отвезла одежу, і дала йому ще 50 гривень.

Двоюрідні, але ближчі за рідних. Брат із сестрою дружили, одне одному допомагали, поки у 30-річної жінки не з'явився цивільний чоловік, з київською роботою і власною машиною. Такого зятя родич не сприймав, лише тихо заздрив. Заливався оковитою і сварився.

Затриманий:

- Скандалили з ним.

- На підставі чого ви з ним посварилися?

- Він трохи душив мене, скандали з матюками.

Та чимдалі, то більше сварок. Того вечора парубок до подружжя ще й напідпитку навідався. Між чоловіками зчинилася бійка. Крапку в ній захмелілий гість вирішив поставити сокирою. Після другого удару по голові господар впав.

Станіслав Шинкаренко, керівник Золотоніського МВ міліції:

- Вийшла якраз дружина, співмешканка, вийшла, вона дивилася телевізор в другій кімнаті, він її ударив, зі слів, він каже, що два рази ударив її, і два рази потерпілого.

Сестру вбивати не хотів, тепер намагається переконати слідчих затриманий. Просто під важку руку потрапила.

Затриманий:

- Не хотів я її вбивати, махнув так, не по ньому, він уже падав, попав по ній. Ну, вона підскакувала до мене.

Каяття оперативників не переконує. Ані "швидку" викликати, ані до міліції із заявою йти молодик і не думав. Узяв у вбитого автівку, ще й кататися поїхав. Поки машина не заглухла. Покинутий на трасі транспорт правоохоронці помітили лише через добу. Хотіли було власникові повернути, а в будинку - трупи.

Олександр Данько, сільський голова с. Гельм'язова:

- Вся справа в тому, що Гельмязів - 5 тисяч населення, 2400 дворів, і сьогодні один дільничний, який, практично, займається вже тільки розглядом фактів, він фактично не встигає робити ту роботу, яку йому як дільничному інспектору, положено.

Душогуба правоохоронці ловили вже всім районом. Наздогнали в сусідньому селі. Оковита, умисне вбивство двох осіб, втеча. Слідчі кажуть: за страшний злочин 26-річному молодикові гарантоване довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.