Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму зловили 47-річного розбещувача неповнолітніх

25 лютого 2011, 15:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 лютого 15:25

Законослухняний сім'янин і батько двох дорослих дітей. Але ж ні. Правоохоронці переконані: він - педофіл, бо впіймали збоченця на гарячому, поряд із неповнолітніми дівчатами. Деталі - в сюжеті з Криму.

Незвичайну компанію - зрілого чоловіка та двох дівчаток-підлітків міліціянти побачили на території покинутої птахофабрики в селищі Мирному.

Віталій Пашинін, керівник Симферопольського РВ міліції:

- Данный гражданин был задержан при совершении прямых действий, когда непосредственно одна из девочек совершала данные развратные действия с Владимиром, а вторая все это снимала на его мобильный телефон.

Як з'ясували міліціянти, хтивий чолов’яга й раніше зустрічався з дівчатками. Всі свої контакти з неповнолітніми записував на камеру мобільного телефону. А під час огляду його будинку знайшли цілий архів порнографії.

Ельзара Мефаєва, слідчий Симферопольського РВ міліції:

- Были изъяты книги, носящие сексуальный характер, а также CD- и DVD-диски, носящие порнографический характер. СО Симферопольского райотдела было возбуждено уголовное по факту совершения развратных действий в отношении несовершеннолетних, не достигших 16 летнего возраста.

Міліціянти з’ясували: чоловік познайомився з дівчатами ще в грудні торік.

Віталій Пашинін, керівник Симферопольського РВ міліції:

- Гражданин предложил девочкам за 20 гривен совершить с ним развратные действия. Как установлено следствием, данные действия гражданин с девочками совершал на протяжении 5 раз.

47-річний чолов'яга провину визнав повністю. Виправдовується: до сексуальних ігор школярок не змушував.

Затриманий:

- По крайней мере, с моей стороны не было ни насилия, ни угроз, никакого избиения. Все добровольно.

Проте ці виправдання навряд чи полегшать долю збоченця. За розбещення неповнолітніх чоловікові загрожує п'ятирічний термін за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.