Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі ревнивець убив дружину, друга і 12-річного сина прирік на сирітство

25 лютого 2011, 15:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 лютого 15:42

Убив дружину, друга і власного сина прирік на сирітство. Такий вихід своїм ревнощам знайшов 36-річний мешканець Кривого Рога. Наостанок хотів і з власним життям розпрощатися, але завадили правоохоронці.

14 років міцного подружнього життя. Русланові друзі заздрили - добра дружина, розумний син. Та останній рік чоловіка гризли ревнощі: кохана з його товаришем зраджує. Жінка вже і на розлучення подала, та останньої миті наче й примирилися. Насправді ж - чоловік ретельно помсту планував. Вирахував час, і почав діяти.

Лейла Вербицька, керівник відділу Тернівського РВ міліції м. Кривого Рогу:

- Выходя из дому, он взял кухонный нож, направился к своему знакомому, приехал к нему домой, между ними не было никакой ссоры. Они просто общались, смотрели телевизор, а потом с применением ножа он стал наносить ему удары в область сердца.

Несамовитих ударів не витримало лезо ножа - зламалося. Ревнивець узявся за стільчика, дуже швидко розтрощив, і його об голову господаря помешкання. Душив, вихопив ще одного ножа. Потім зачинив квартиру, і поїхав до дитячого садочка, де працювала дружина.

Лейла Вербицька, керівник відділу Тернівського РВ міліції м. Кривого Рогу:

- Это была редкость, когда он заезжал к ней на работу, это подтверждают и сотрудники. Вел он себя очень спокойно, был молчаливым, его видели там и сотрудники этого детского сада, и с супругой после окончания рабочего дня они на машине поехали к себе домой.

Коли під'їхали до гаража, жінка все зрозуміла, але мовчала і не пручалася. Не з'ясовував стосунків і чоловік.

Затриманий:

- Сказал, что люблю ее, и задушил.

- А она как-то просилась, умоляла вас этого не делать?

- Нет.

"Люблю, цілую" - попрощався і з 12-річним сином. Сів до авта і поїхав помирати. За обмірковуванням способу самогубства убивцю затримали правоохоронці.

Анатолій Шульга, керівник сектору Тернівського РВ міліції м. Кривого Рогу:

- Напрочуд був спокійний, проте, його погляд був нелюдський, в очах був смуток, страх, очі були нелюдські. Як він пояснив, що він підбирав на місці, де ми його затримали, спосіб самогубства, яким чином він позбавить себе життя - чи то через повішення, чи то спричинить собі ножових поранень.

Спосіб і термін покарання чоловікові тепер визначить суд. За статтею - від 10 до 15 років або навіть довічне ув'язнення. Та найстрашнішою карою буде відповідь - чи зраджувала насправді дружина?

Лейла Вербицька, керівник відділу Тернівського РВ міліції м. Кривого Рогу:

- Это было его больное воображение. Все, кто был допрошен в ходе следствия, ее знакомые, родные, коллеги, все - для ее супруги ее мир - это были он и ее сын. Все, больше для нее никого не существовало.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.