Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Святошинському районі Києва шукають гвалтівника

28 лютого 2011, 13:28
Дата ефіру/події: Понеділок, 28 лютого 13:28

Тим часом, у Києві орудує ґвалтівник. Протягом кількох годин він напав на двох жінок. З однієї познущався, іншій вдалося втекти. На місці подій побували кореспонденти "Свідка".

Близько дев’ятої вечора молода киянка поверталася додому з роботи. Жінка йшла звичайним маршрутом, і на вулиці пізньої пори було багато перехожих. На вузенькій стежці поблизу невеликого озера її наздогнав невідомий.

Оперативний співробітник Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Схопив її за шию, підставив невідомий предмет до ребер ззаду. Сказав. що краще поводься тихо, інакше буде гірше. Набагато гірше.

З переляку жінка мало не зомліла. Тим часом, зловмисник завів її під місток і почав знущатися. Ґвалтівник мучив бідолаху майже дві години, а потім утік. Нову жертву він знайшов за кілька годин на тому таки місці. Але зробити чорну справу не зміг: дівчині вдалося вирватися і забігти до найближчого магазину. Зловмисник дав драла, втім, залишив по собі слід - потрапив у об'єктив камери відеоспостереження.

Тетяна Малишева, керівник відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Сотрудники Святошинского райуправления обращаются за помощью к гражданам для опознания особы, которая совершила изнасилование. Если вы опознали данного мужчину, стали его жертвой, либо у вас есть информация о месте его нахождения, сообщите, пожалуйста, об этом в Святошинское РУ.

Журналісти "Свідка" побували на місці, де орудував маніяк. Більшість місцевих про його витівки не чули, але страшні новини ширяться швидко.

Місцева мешканка:

- Мы на горку вот ходим вечером, кататься в 5 часов там, в шесть. И до 8 - до полдевятого катаемся. Мы никогда просто не думали об этом, всегда здесь народу было много. Никогда не думали, что может быть.

Місцева мешканка:

- В школі об’ясняли дітям. Самих із школи не пускати, щоб батьки забирали, щоб пізно самі дівчатка не ходили. Не можна ходити,бо тут у Катерини Іванівни нашої учительки чуть не вкрали сумку.

Щоб не стати жертвою нічного маніяка, правоохоронці радять громадянам правильно розраховувати свій час, і, за можливості, не повертатися пізно додому. Якщо ж доводиться вийти на темні вулиці, бажано попередити рідних і попросити, щоби хтось зустрів. На гурт людей такі злочинці зазвичай не нападають. Міліціянти додають: буває вихід навіть із найскладніших ситуацій.

Оперативний співробітник Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Якщо ж така ситуація і трапляється, у першу чергу, голосно кричати, битися і робити паніку. Якщо особа чимось погрожує, тоді просто володіти собою, стримувати свої емоції і витримувати такий час, коли ти можеш ним скористатися і утекти.

Тих, хто має інформацію про людину, зображену на цьому портреті, просять негайно звертатися до міліції. Можливо, цим ви врятуєте від наруги не одну потенційну жертву нічного ґвалтівника.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.