Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Одесою інспектори ДАІ знайшли двох побитих хлопців у багажнику авто

2 березня 2011, 13:05
Дата ефіру/події: Середа, 2 березня 13:05

Бійка, гонитва, і двоє в багажнику! За таким сценарієм розгорталися події під Одесою. Невідомо, чим закінчилося б викрадення двох молодиків для них самих, та їх урятували інспектори ДАЇ. Патрульні зупинили підозрілу автівку, що везла полонених на полігон.

Підозрілого "Нісана", що мчав з Одеси в напрямку міста Південного, даївці помітили під час чергування. На вимогу зупинися водій не відреагував, навпаки - додав газу. Машину вдалося зупинити за кілька кілометрів.

Володимир Ручка, керівник Комінтернівського ВДАІ в Одеській області:

- При переслідуванні зазначений автомобіль був затриманий працівниками ДАІ, де було встановлено наявність водія в нетверезому стані. Крім водія в автомобілі ще знаходились дві особи.

Трійця з "Нісана" поводилася нахабно, з салону тхнуло перегаром. Коли водій сперечався з даївцями щодо документів, увагу інспекторів привернув стукіт у багажнику. Подиву патрульних не було меж.

Петро Яні, інспектор Комінтернівського ВДАІ в Одеській області:

- Хозяин автомобиля сидел сзади и открыл спинку, и тем говорит: "Молчите, тогда мы, если будете молчать, вас дальше там отпустим". А тот, что постарше, более сообразительный, начал стучать, мы услышали этот стук. Вызвали их, попросили открыть багажник, они там вверх ногами, он еще их бил. Я спрашиваю: "Что ж случилось?" - "Та вот. Побили".

Двох полонених, 17-ти й 19-річних молодиків, разом із водієм і пасажирами привезли до міліції. Там бранці розповіли, що з ними сталося.

Павло, постраждалий:

- Один меня начал бить в ящик и голова, били-били, получается, я упал на пол, они взяли меня за ноги и поволокли вниз, на первый этаж. Поволокли вниз, открыли парадную, и затащили в багажник.

Натомість у кривдників інша версія. Мовляв, захищали друга, якого побили п'ятеро невідомих.

Сергій, затриманий:

- Увидел, что моего кореша бьют четверо неизвестных людей, или даже пятеро, не могу сказать. Мы подбежали, они все начали быстро убегать, и мы начали их догонять. Они бежали двое в одном направлении, а двое бежали в другом направлении, за которыми мы погнались и начали их догонять.

Троє чоловіків улаштували справжню гонитву. Коли впіймали хлопців, запхали до багажника, бо в салоні не було місця. Мали намір вивезти за село, щоб провчити.

Дмитро, затриманий:

- Хотели вывезти в поле, и пускай бы шли пешком домой.

Патрульні, котрі зупинили підозріле авто, можливо запобігли скоєнню злочину.

Віталій, постраждалий:

- Мы очень благодарны с моим другом, что нам встретились на пути сотрудники милиции, которые можно сказать, спасли жизнь нам, потому что неизвестно что с нами могло случиться.

Загалом бранці пробули в машині 40 хвилин. Їхніх викрадачів можуть покарати за незаконне позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.