Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві вітчим згвалтував свою неповнолітню пасербицю

4 березня 2011, 11:45
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 березня 11:45

У Києві вітчим зґвалтував свою пасербицю-школярку. А потім її шантажував відвертим відео. Попри страх дівчинка наважилася розповісти все мамі. Та вже повідомила правоохоронців.

Вранці до міліції прибігла заплакана жінка й повідомила, що її доньку зґвалтували. Познущався з неповнолітньої дитини її вітчим. Оперативники одразу виїхали на місце. Сонний чоловік, нічого не підозрюючи, відчинив двері, та коли побачив людей в одностроях, спробував утекти.

Оперативний співробітник Оболонського РУ міліції м. Києва:

- Был задержан гражданин К., который был неоднократно судим. В отношении данного человека возбуждено уголовное дело.

Чоловік переконував: свою дружину кохає, її донечку виховував як рідну. А напередодні його немов перемкнуло. Коли жінки не було вдома, схопив ножа і змусив дитину до сороміцьких дій, по тому ще й зґвалтував її.

Оперативний співробітник Оболонського РУ міліції м. Києва:

- При этом все действия распутные данный гражданин снимал на мобильный телефон, после этого шантажировал этими снимками.

Зґвалтована дівчинка не спала цілу ніч, а вранці наважилася розповісти все матері. Вже за кілька хвилин шокована жінка переповідала історію міліціянтам. Підозрюваний - раніше засуджений. Тричі побував за ґратами за крадіжки, і не з чуток знає про ставлення до ґвалтівників. Тож тепер переконує правоохоронців, що кається.

Підозрюваний:

- Увидеть Раису.

- Что вы хотите ей сказать?

- Прощения попросить.

- Как вы расцениваете свою поступок?

- А что, по мне не видно?

- Что вас подвигло?

- Даже не знаю, что сказать. Полтора года живем, ни разу этого не было, я не знаю, что-то помутило.

Підозрюваному інкримінують зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом. За такі злочини кримінальний кодекс передбачає 12 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.