Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині 14-річна дівчина скоїла замах на свого батька

4 березня 2011, 12:05
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 березня 12:05

Жорстока молодь. На Київщині 14-тирічна дівчина ледве не перерізала горло своєму батькові. Поруч був друг сім'ї - він і врятував від смерті приятеля. Звідки така лють у дев'ятикласниці - з'ясовував Борис Сачалко.

Борис Сачалко, кореспондент:

- Власне, все це сталося отут, на невеличкій вулиці невеличкого містечка під Києвом. У цій перекособоченій від старості хаті донька ледь не вбила свого батька за те, що той забороняв їй курити.

Правоохоронець:

- Благополучна у них сім’я?

- Ну, як сказати... Благополучна временами. Люди запивають деякий час, і коли запивають, вони стають неблагополучними.

Того дня вони якраз пили запоєм. Але чому твереза донька за просту заувагу накинулася на батька?

Стукати намарно. Інцидент сім'ю таки протверезив. Нині батьки оклигують від шоку в сусідньому селі. Там вони, нібито, на заробітках, щоправда, тутешні мешканці зізнаються: просто втекли від сорому. Самі ж сусіди про випадок знають, але на камеру розповідати не хочуть - бояться помсти.

Сусід:

- Ми до них претензій не маємо ніяких, але що там у них у сім’ї…

Тут вчилася горе-донька. Тут ми намагаємося з'ясувати: можливо, це батько знущався з дитини? Щоправда, викладачі агресивну ученицю воліють забути.

Працівник школи, де вчилася дівчинка:

- Юрію Васильовичу, так ви так і не чули про таку історію?

- Ні…

- А така дівчинка у вас була?

- Є діловод, питайте в неї.

Завісу невідомості нам відхиляють лише в міліції. Того дня батько разом зі співпляшником допивав чергову півлітру горілки. Тоді ж до кімнати увійшла донька з цигаркою в зубах. Як почула зауваження, оскаженіла.

Олексій Прокопенко, керівник Яготинського РВ міліції:

- Ну, їй це не сподобалось, начала возмущатись, після чого взяла ніж кухонний, нанесла удар об шию. Ну, коли наносила удар, то побачив те сусід, і він фактично, відштовхнув - ніж тільки задів горло.

Після бійки донька втекла. Батько ж миттєво протверезів і побіг до міліції писати заяву про замах на життя. Дівчину затримали вже за кілька годин.

Олексій Прокопенко, керівник Яготинського РВ міліції:

- Вона від своїх показань не відмовляється. На цьому настаює, що вона хотіла дійсно хотіла вбить батька. Начинали питать, чого? То казала, що їй не подобається, дійсно, коли їй щось вказують і роблять зауваження.

Нині школярка чекає вироку суду. Раніше дівчину вже притягали до відповідальності за крадіжку, тоді відбулася умовним терміном. Тепер Феміда буде до неї суворішою.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.