Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині сільський голова на смерть збив чоловіка і втік

14 березня 2011, 16:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 березня 16:34

На Полтавщині сільський голова на авто збив односельця і втік з місця пригоди. Втім, вже наступного дня правоохоронці знайшли втікача. У селі те, що сталось, розцінюють як подвійну трагедію - людям шкода і загиблого, і сільського голову.

Коли з автодороги до районної лікарні привезли скаліченого 37-річного чоловіка, медики допомогти йому вже не могли. Травми постраждалого були несумісні з життям.

Валентина Малечко, фельдшер станції швидкої допомоги:

- Він був в тяжкому стані, без свідомості, полі травми. Доставили ми його в приймальне відділення, визвали реанімаційну бригаду.

На місці пригоди правоохоронці знайшли рештки машини, яка вбила чоловіка. Окрім частин бампера, на асфальті лишився й номер автомобіля, що скоїв наїзд.

Володимир Задоркін, в.о. керівника Великобагачанського райвідділу міліції:

- По номерному знаку дали запрос, и по картотеці ДАІ нам надали відповідь, що машина належить Устивицькій сільраді Великобагачанського району, який в службовій діяльності використовує голова селищної ради.

Винуватця пригоди правоохоронці застали вдома. Поряд з будинком стояв "ВАЗ" зі слідами удару та без номерного знаку. Чоловік був настільки п'яний, що не міг відповісти на жодне питання.

Володимир Задоркін, в.о. керівника Великобагачанського райвідділу міліції:

- Останні три-чотири години він взагалі казав, що нічого не пам'ятав, після чого він був відправлений у районну лікарню на освідєтельствование на стан алкогольного сп'яніння. Що получилось - підтвердження.

У селі шоковані цією подією. Місцеві шкодують і загиблого, і його вбивцю. Про 45-річного сільського голову в Устивиці кажуть лише добре. Визнають за ним єдину ваду - зловживав алкоголем.

Ксенія Петрівна, мешканка села Устивиці:

- Я йому просто говорила в очі, не тільки поза вночі, що буде, Серьожа, трагедія, і так і сталося. Він доброзичлива людина, я не знаю, як так сталось, що він став зловживати спиртним, всім на допомогу йшов - допомагав і старим і малим.

Втім, горілка - біда всього села, кажуть місцеві. Нерідко пиячать тут навіть жінки. Винуватцеві ж ДТП, внаслідок якого загинув його односелець, загрожує від 3 до 8 років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.