Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали таксиста, який підзаробляв сутенером

17 березня 2011, 15:40
Дата ефіру/події: Четвер, 17 березня 15:40

У Львові впіймали таксиста-сутенера: клієнтів підвозив, і заразом пропонував розважитися з молодицями. Поки жіночки вдовольняли чоловіків, чекав на красунь і рахував прибуток.

Удень - таксував, а ввечері - підробляв сутенером. Шукав клієнтів для свого підпільного секс-бізнесу відкрито - спеціально виготовив візитки з номером свого мобільного. Телефоном і приймав замовлення на полуничку. Пропонував еротичні розваги й пасажирам таксі.

Оксана Савич, співробітниця управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Бували випадки, коли пасажири цікавилися, чи можна замовити у Львові дівчину для відпочинку. Він приймав замовлення від клієнтів, і вже тоді дівчат скеровував і доставляв дівчат на місце, яке було безпосередньо обумовлене із клієнтом.

Коли красуні розважали клієнтів, таксист чекав їх у машині. Під опікую сутенера працювало двоє досвідчених повій. Половину заробітку звідник брав собі. Решту віддавав молодицям.

Повія:

- Він мені запропонував роботу. Запропонував надавати сексуальні послуги за гроші. Сказав, що буде мені підшукувати клієнтів. Година буде коштувати 400 гривень, і ми будемо ділитись тими грішми пополам. Двісті йому, двісті я залишаю собі.

Затримали сутенера біля одного з приміських готелів Львова. Коли молодиці обслуговували клієнтів, таксист чекав на красунь і рахував заробіток. Тут його і схопили правоохоронці: вилучили гроші, візитки, які роздавав клієнтам, а також мобільного телефона.

Оксана Савич, співробітниця управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Відносно даного громадянина порушена кримінальна справа за статтею 303 - це втягнення до зайняття проституцією, на дівчат складені адмінпротоколи за зайняття проституцією.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.